HTC One M9 er lækket – Evleaks er tilbage

1

Rygte: Så er HTC One (M9) angiveligt lækket af Evleaks, der har en utrolig høj og præcis hitrate, når det kommer til læks.

HTC One (M9) læk
HTC One (M9) læk fra Evleaks

Det er ingen hemmelighed, at HTC har inviteret til event den 1. marts, men nu er Evleaks tilbage, med læk af det der ventes at være den kommede topmodel HTC One M9.

Evan Blass aka Evleaks har en lang historie bag sig med læks af blandt andet HTC telefoner. Forud for producentens event den 1. marts 2015 i Barcelona ved årets Mobile World Congress, har han nu været på spil igen, og lækket billeder af det, som forventes at være den kommende topmodel HTC One (M9).

Er billederne gode nok, hvilket de har været andre gange fra Evleaks, så kommer dette års topmodel i to versioner, hvoraf den ene ligner en phablet med et anderledes design.

Det er svært at se det hele på billederne, men det tyder på en designændring, der er et stykke væk fra forgængeren på phablet versionen. Det ligner også phablet-varianten har en stor hjemknap, der rygtes at indeholde en fingeraftrykslæser, skrive Afterdawn.com.

Her kan du se det oprindelige tweet fra Evleaks.

Mere til historien

Evleaks har ellers tilbage i august måned meldt ud, at han ville “gå på pension” og stoppe med at lække produktnyheder. Dengang lød begrundelsen, at han ville have en mere stabil indtægt. Der har tidligere floreret spekulationer om, at Evleaks var “hyret” af branchen til at forsøge, at skabe hype omkring produkterne. Om dette er rigtigt vides ikke.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer