HTC One M9 er lækket – Evleaks er tilbage

Rygte: Så er HTC One (M9) angiveligt lækket af Evleaks, der har en utrolig høj og præcis hitrate, når det kommer til læks.

HTC One (M9) læk

HTC One (M9) læk fra Evleaks

Det er ingen hemmelighed, at HTC har inviteret til event den 1. marts, men nu er Evleaks tilbage, med læk af det der ventes at være den kommede topmodel HTC One M9.

Evan Blass aka Evleaks har en lang historie bag sig med læks af blandt andet HTC telefoner. Forud for producentens event den 1. marts 2015 i Barcelona ved årets Mobile World Congress, har han nu været på spil igen, og lækket billeder af det, som forventes at være den kommende topmodel HTC One (M9).

Er billederne gode nok, hvilket de har været andre gange fra Evleaks, så kommer dette års topmodel i to versioner, hvoraf den ene ligner en phablet med et anderledes design.

Det er svært at se det hele på billederne, men det tyder på en designændring, der er et stykke væk fra forgængeren på phablet versionen. Det ligner også phablet-varianten har en stor hjemknap, der rygtes at indeholde en fingeraftrykslæser, skrive Afterdawn.com.

Her kan du se det oprindelige tweet fra Evleaks.

Mere til historien

Evleaks har ellers tilbage i august måned meldt ud, at han ville “gå på pension” og stoppe med at lække produktnyheder. Dengang lød begrundelsen, at han ville have en mere stabil indtægt. Der har tidligere floreret spekulationer om, at Evleaks var “hyret” af branchen til at forsøge, at skabe hype omkring produkterne. Om dette er rigtigt vides ikke.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram