Samsungs kæmpetablet er forsinket

0

Samsung Galaxy View, den nye kæmpetablet, lander ikke som forventet på hylderne i de danske butikker her i december.

Samsung Galaxy View (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy View (Foto: Samsung)

Tilbage i oktober annoncerede Samsung en kæmpe Android-baseret tabletskærm kaldet Samsung Galaxy View. Skærmen har en størrelse på 18,4 tommer med Full HD opløsning (1920 x 1080 pixels).

Ifølge pressematerialet ville Galaxy View være i de danske butikker, sidst på året, i både en Wi-Fi og 4G LTE-model, men det bliver alligevel ikke tilfældet.

Overfor MereMobil.dk bekræfter Samsung, at Galaxy View vil være tilgængelig i Samsungs ’Shop In Shops’ i løbet af januar. Andre butikker får Galaxy View i løbet af første kvartal.

Galaxy View er ikke en traditionel tablet, men en enhed som eksempelvis gør sig godt som ekstra TV i køkkenet eller i sommerhuset.

Samsung overtrumfer Apples iPad Pro på størrelsen. Den store iPad er ”kun” 12,9 tommer i skærmstørrelsen.

Test: iPad Pro – en stor som ikke er voksen

Vi har tidligere skrevet en artikel, hvori vi går tættere på Galaxy Views specifikationer, så du kan blive klogere på, om denne 18,4 tommers sag er noget for dig.

Den vejledende pris på Galaxy View er 5.499 kroner for wi-fi-udgave og 6.499 kroner, hvis du vil have udgaven med plads til SIM-kort.

Surface Book – endelig en ordentig bærbar fra Microsoft

Mere til historien

Kunderne er ikke så vilde efter tablets som de har været. Kun 17 procent af forbrugerne planlægger, at købe en ny tablet inden for det næste år.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer