Samsung har lanceret Galaxy View – en kæmpe-tablet

0

Så er den nye tablet fra Samsung afsløret – Galaxy View, der uden sammenligning må være verdens største mobile Android-enhed.

Samsung Galaxy View (Foto: View)
Samsung Galaxy View (Foto: View)

Vi har tidligere omtalt de mange rygter, der har været om den nye kæmpetablet fra Samsung, der kort og godt hedder Galaxy View.

Nu har Samsung så officielt lanceret denne nye tablet, der med sin store skærm på hele 18,4 tommer må være verdens største mobile Android-enhed. Skærmen har Full HD opløsning på 1920 x 1080 pixels.

Målgruppen for den nye Galaxy View er de, som ikke ser TV i traditionel form, men tager det med sig, hvor end de er. Størrelsen er derfor også tiltænkt, at man fortsat skal have lidt af følelsen fra at se på et rigtigt TV, men stadigvæk skal den være let at tage med rundt i hjemmet eller sommerhuset.

– ”Hos Samsung arbejder vi hele tiden på at give vores kunder nye oplevelser i form af nye produkter. Med Galaxy View har vi set på, hvor og hvornår særligt de unge ser TV i dag, og ud fra det har vi skabt et helt nyt produkt, der egner sig specielt til TV, video og underholdning,” siger Jimmy Voss, Sales Manager IM, Samsung Danmark.

Mange danskere har i dag også adgang til en streamingtjeneste, som eksempelvis Netflix, HBO eller YouSee, derfor mener Samsung også der er et marked for en sådan kæmpe tablet.

Samsung Galaxy View (Foto: View)
Samsung Galaxy View (Foto: View)

– ”Vi ved, at danskere i dag er mere villige til at betale for film- og musikstreaming i forhold til tidligere. I Europa bredt set er andelen, der betaler for streamingtjenester f.eks. steget med 400 procent siden 2014. Et produkt som Galaxy View passer perfekt til den tendens,” siger Jimmy Voss.

 – Samsung vil opdatere Android hver måned

Galaxy View er også optimeret til diverse streamingtjenester både når det kommer til skærmen, men den har også en specialtilpasset startskærm, som giver let adgang til tjenesterne.

Samsung har også tænkt over brugen af Galaxy View, der er designet til at kunne stilles på flere forskellige måder, som alle giver en god skærmoplevelse. Ligesom også højtalerne er bedre end det der kendes fra tablets i dag.

Galaxy View kommer i de danske butikker i slutningen af året i både en WiFi- og LTE-model.

 – Se pris og specifikationer på Galaxy View

Mere til historien

Vi har tidligere på året testet Samsung Galaxy Tab S2 8.0, der er Samsungs bedste tablet længe. Er dit behov for en tablet mere til browsing, mail m.v. så kan du læse vores test af Galaxy Tab S2 8.0 her, der har en helt anden målgruppe end Galaxy View.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer