Samsung har lanceret Galaxy View – en kæmpe-tablet

Så er den nye tablet fra Samsung afsløret – Galaxy View, der uden sammenligning må være verdens største mobile Android-enhed.

Samsung Galaxy View (Foto: View)

Samsung Galaxy View (Foto: View)

Vi har tidligere omtalt de mange rygter, der har været om den nye kæmpetablet fra Samsung, der kort og godt hedder Galaxy View.

Nu har Samsung så officielt lanceret denne nye tablet, der med sin store skærm på hele 18,4 tommer må være verdens største mobile Android-enhed. Skærmen har Full HD opløsning på 1920 x 1080 pixels.

Målgruppen for den nye Galaxy View er de, som ikke ser TV i traditionel form, men tager det med sig, hvor end de er. Størrelsen er derfor også tiltænkt, at man fortsat skal have lidt af følelsen fra at se på et rigtigt TV, men stadigvæk skal den være let at tage med rundt i hjemmet eller sommerhuset.

– ”Hos Samsung arbejder vi hele tiden på at give vores kunder nye oplevelser i form af nye produkter. Med Galaxy View har vi set på, hvor og hvornår særligt de unge ser TV i dag, og ud fra det har vi skabt et helt nyt produkt, der egner sig specielt til TV, video og underholdning,” siger Jimmy Voss, Sales Manager IM, Samsung Danmark.

Mange danskere har i dag også adgang til en streamingtjeneste, som eksempelvis Netflix, HBO eller YouSee, derfor mener Samsung også der er et marked for en sådan kæmpe tablet.

Samsung Galaxy View (Foto: View)

Samsung Galaxy View (Foto: View)

– ”Vi ved, at danskere i dag er mere villige til at betale for film- og musikstreaming i forhold til tidligere. I Europa bredt set er andelen, der betaler for streamingtjenester f.eks. steget med 400 procent siden 2014. Et produkt som Galaxy View passer perfekt til den tendens,” siger Jimmy Voss.

 – Samsung vil opdatere Android hver måned

Galaxy View er også optimeret til diverse streamingtjenester både når det kommer til skærmen, men den har også en specialtilpasset startskærm, som giver let adgang til tjenesterne.

Samsung har også tænkt over brugen af Galaxy View, der er designet til at kunne stilles på flere forskellige måder, som alle giver en god skærmoplevelse. Ligesom også højtalerne er bedre end det der kendes fra tablets i dag.

Galaxy View kommer i de danske butikker i slutningen af året i både en WiFi- og LTE-model.

 – Se pris og specifikationer på Galaxy View

Mere til historien

Vi har tidligere på året testet Samsung Galaxy Tab S2 8.0, der er Samsungs bedste tablet længe. Er dit behov for en tablet mere til browsing, mail m.v. så kan du læse vores test af Galaxy Tab S2 8.0 her, der har en helt anden målgruppe end Galaxy View.

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Galaxy A55 og Galaxy A35 er klar i handlen

Samsung er klar med deres nye Galaxy A-modeller på det danske marked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram