Samsung har lanceret Galaxy View – en kæmpe-tablet

Så er den nye tablet fra Samsung afsløret – Galaxy View, der uden sammenligning må være verdens største mobile Android-enhed.

Samsung Galaxy View (Foto: View)

Samsung Galaxy View (Foto: View)

Vi har tidligere omtalt de mange rygter, der har været om den nye kæmpetablet fra Samsung, der kort og godt hedder Galaxy View.

Nu har Samsung så officielt lanceret denne nye tablet, der med sin store skærm på hele 18,4 tommer må være verdens største mobile Android-enhed. Skærmen har Full HD opløsning på 1920 x 1080 pixels.

Målgruppen for den nye Galaxy View er de, som ikke ser TV i traditionel form, men tager det med sig, hvor end de er. Størrelsen er derfor også tiltænkt, at man fortsat skal have lidt af følelsen fra at se på et rigtigt TV, men stadigvæk skal den være let at tage med rundt i hjemmet eller sommerhuset.

- ”Hos Samsung arbejder vi hele tiden på at give vores kunder nye oplevelser i form af nye produkter. Med Galaxy View har vi set på, hvor og hvornår særligt de unge ser TV i dag, og ud fra det har vi skabt et helt nyt produkt, der egner sig specielt til TV, video og underholdning,” siger Jimmy Voss, Sales Manager IM, Samsung Danmark.

Mange danskere har i dag også adgang til en streamingtjeneste, som eksempelvis Netflix, HBO eller YouSee, derfor mener Samsung også der er et marked for en sådan kæmpe tablet.

Samsung Galaxy View (Foto: View)

Samsung Galaxy View (Foto: View)

- ”Vi ved, at danskere i dag er mere villige til at betale for film- og musikstreaming i forhold til tidligere. I Europa bredt set er andelen, der betaler for streamingtjenester f.eks. steget med 400 procent siden 2014. Et produkt som Galaxy View passer perfekt til den tendens,” siger Jimmy Voss.

 - Samsung vil opdatere Android hver måned

Galaxy View er også optimeret til diverse streamingtjenester både når det kommer til skærmen, men den har også en specialtilpasset startskærm, som giver let adgang til tjenesterne.

Samsung har også tænkt over brugen af Galaxy View, der er designet til at kunne stilles på flere forskellige måder, som alle giver en god skærmoplevelse. Ligesom også højtalerne er bedre end det der kendes fra tablets i dag.

Galaxy View kommer i de danske butikker i slutningen af året i både en WiFi- og LTE-model.

 - Se pris og specifikationer på Galaxy View

Mere til historien

Vi har tidligere på året testet Samsung Galaxy Tab S2 8.0, der er Samsungs bedste tablet længe. Er dit behov for en tablet mere til browsing, mail m.v. så kan du læse vores test af Galaxy Tab S2 8.0 her, der har en helt anden målgruppe end Galaxy View.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram