Samsung på vej med kæmpe “køkken-tablet”

Meget tyder på at Samsung er på vej med en stor 18.4-tommer tablet – reklamefotos viser den passer godt ind i et køkken.

Artikel opdateret med ekstra sektion, 29/10.

Hvor stort er for stort? Svaret på det spørgsmål, har de seneste år rykket sig til det større og større. Nu kan tablets måske ende med at få en helt anden betydning, når Samsung inden længe annoncerer en 18.4 tommer stor skærm med indbygget fold-ud bordstander.

Samsung Galaxy View

Samsung Galaxy View

Flere og flere medier har de seneste uger skrevet om Samsung Galaxy View, som efter sigende bliver navnet på dette kæmpe produkt. Siden er der også begyndt at dukke billeder og specifikationer op omkring Galaxy View.

– Samsung Galaxy Note 5 måske på vej til Europa

Det er derfor med stor sikkerhed et produkt, vi snart får offentliggjort fra Samsung – måske også herhjemme.

Stor udenpå – lille indeni

Samsung Galaxy View kommer ikke til at være en high-end tablet med de bedste specifikationer på markedet. Dette er sandsynligvis for at holde prisen nede.

– Samsung planlægger lancering af Galaxy S7 i januar

Rygterne vil lige nu lade os vide, at trods den store skærm, bliver opløsningen blot Fuld-HD, hvilket betyder at pixel tætheden blot er på 120 PPI. Processoren bliver Samsungs egen Exynos 7580, en nyere processor, men ikke i high-end klassen.

Til at understøtte processorens arbejde, bliver Galaxy View udstyret med 2 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, der kan udvides med op til 128GB via MicroSD-kort, samt en Mali-T720 grafikprocessor.

Til at forbinde Galaxy View til omverdenen, bliver produktet tilgængelig med Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1 og GPS samt GLONASS – hvad de to sidstnævnte, hensigtsmæssigt skal bruges til – er uvist. Jeg kan ikke forstille mig at gå rundt med en 18.4 tommer tablet, endnu mindre forstille mig have den siddende i forruden til at navigere mig frem til moster Anna.

– Samsung Galaxy Tab S2 8.0 test – Samsungs bedste

Til at holde liv i den store skærm, kræves der selvfølgelig også en stor batteripakke, derfor er der ifølge rygterne gjort plads til et 5.700 mAh batteri.

Stationært design

Det kan ikke undgås at tænke – ”hvad skal jeg bruge en 18.4 tommer tablet til”. Her har Samsung formegentligt allerede lavet en del fodarbejde og fundet et dusin eller flere anvendelsesmuligheder.

– Samsung annoncerer nyt smartwatch – mød Gear S2

Et af dem er blandt andet køkkenet, det vises på et reklamebillede af Galaxy View, lækket for nyligt. Her står Galaxy View fremme i et køkken, lige ved siden af kogepladerne. Så Galaxy View er måske “fremtidens” kogebog.

Andre billeder understøtter produktets stationære anvendelsesområde, her ses en indbygget fold-ud stander, så Galaxy View nemt kan stå fremme på bordet. Anvendelsesområdet kan være i garagen, køkkenet, stuen eller et helt fjerde sted hvor man ønsker at have hænderne fri til at arbejde ud fra det man ser på skærmen.

Opdateret – Galaxy View bekræftet

Samsung Galaxy View er blevet officielt præsenteret. Som rygterne havde spået, blev det til en stor tablet, med fokus på et stationært forbrug. Specifikationerne matcher ligeledes rygterne, på nær den interne hukommelse, der fås i både en 64 GB og 32 GB version.

Kilde: GSMArena.com

Mere til historien

Prisen forventes at lande omkring 599 dollars. Det er usikkert om produktet lander i danske butikker.

OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram