Samsung annoncerer nyt smartwatch – mød Gear S2

2

I slutningen af august teasede Samsung for deres nye smartwatch Gear S2, men nu er det officielt annonceret. Læs mere om det her.

Samsung Gear S2 på Instagram
Samsung Gear S2 på Instagram

Der har været teaset for det, men nu er det endelig officielt annonceret  – det nye smartwatch fra Samsung. Navnet er helt som ventet Gear S2.

 – Samsung Gear S2 debuterede på Instagram

Om Gear S2 vil virke med alle Android-enheder er uvist, men følger det historikken fra Samsungs side af, så vil det formentlig kun fungere med de nyeste Samsung produkter. Der er ikke tale om et smartwatch med Android Wear, derfor forventes det heller ikke at være kompatibelt med iOS. Gear S2 er med styresystemet Tizen.

Gear S2 kommer i to modeller, det almindelige Gear S2 og et Gear S2 Classic, der har et mere tidsløst design. Det skriver The Verge.

Gear S2 Classic kommer med et sort finish, og en matchende læder-rem der  formentlig er tænkt som en konkurrent til Android Wear-enheder, som LG Watch Urbane og Apple Watch.

Det mere almindelige Gear S2 vil være tilgængeligt i mørkegråt og med en grå rem eller i sølv med en hvid ur-rem.

Gear S2 har en rund skærm på 1,2 tommer med en opløsning på 360 x 360. Der er desuden indbygget NFC, som med tiden vil kunne blive benyttet til mobilbetaling – formentlig igennem Samsung Pay.

 – Samsung Pay kommer til Danmark

Uret holder styr på dit aktivitetsniveau i døgnets 24 timer, er kompatibelt med stemmeopkald, Batteriet ventes at holde i 2-3 dage.

Samsung har endnu ikke oplyst pris og salgsstart, det er derfor også endnu uvist om vi får Gear S2 på det danske marked.

Se Samsung Gear S2 i nedenstående video

https://www.youtube.com/watch?v=nwn8qMaNoJk

Mere til historien

Samsung har også smartwatches med styresystemet Android Wear. Produkter med Android Wear er umiddelbart den største konkurrent til Apple Watch.

Danske Bank netop har offentliggjort, at MobilePay nu kan benyttes sammen med Apple Watch, som endnu ikke sælges officielt på det danske marked.

Læs også
Ingen service af Apple Watch i Danmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer