Denne uges mobilnyheder – uge 4

UGE 4: Den seneste uge har budt på vores test af LG V10, samt historien om, at Apple ombytter stik til millioner af produkter. Der er også rygter om HTC vil stå bag kommende Nexus.

Ugens nyhederSå gik endnu en uge i mobilbranchen, der endnu engang bød på en række spændende nyheder, samt flere forskellige rygter og spekulationer.

Den danske mobilproducent ID2ME har mødt lidt modstand med deres smartphone ID1, som flere brugere rundt på nettet mente var en ”kopi” af Xiaomi Mi3. Dette har IDE2ME dog afkræftet overfor MereMobil.dk.

ID2ME: Vores ID1-telefon er ikke en kopi

Apple har også fremlagt kvartalsregnskab i starten af ugen, der inkluderede den vigtige julehandel. Og endnu engang kunne Apple slå rekorder og dermed præsenterer det bedste regnskab nogensinde. Dog er der nedgang for både iPad og Mac.

Apple satte igen iPhone salgsrekord

Rygterne florerer også allerede nu om nye Nexus-telefoner, hvor producenten af hardwaren angiveligt skulle blive HTC. Hvis rygterne holder vand, så er det ikke første gang at HTC står bag en Nexus-enhed.

Ugen har desuden budt på vores anmeldelse af den nyeste smartphone fra LG, der dog ikke er forårets topmodel, det ventes fortsat at være LG G5.

Herunder finder du listen over de 10 historier som du absolut ikke bør springe over, findes herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 4 2016

  1. Læs Messenger-beskeder uden afsenderen ved det
  2. ID2ME: Vores ID1-telefon er ikke en kopi
  3. Danskerne dropper fortsat fastnettelefonen
  4. Telenor og Telia sætter 856 nye 4G-antenner op i år
  5. TEST: LG V10 – sikkert kørt
  6. Hvem er verdens største smartphone-producent?
  7. Er Apple truet? Tilbagegang for iPhone?
  8. HTC måtte redesigne nyt flagskib HTC One M10
  9. Victorfone giver bedre mobildækning indendørs
  10. HTC på vej med ny Nexus-telefon

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram