Er Apple truet? Tilbagegang for iPhone?

2

Trods rekordregnskaber så ser fremtiden måske ikke så lys ud for Apple, der trues af en tilbagegang i salget af iPhones.

Apple grafikAdvarselslamperne blinker angiveligt for Apple, da flere af deres leverandører i Asien taler om en ordretilbagegang – har salget af iPhone toppet?

Markedstal: Så godt sidder Apple på Danmark

Hvis det er tilfældet, så bør advarselslamperne blinke lidt, da to tredjedele af Apples indtægter kommer fra de populære telefoner. Det skriver Business.dk.

Apple offentliggør i morgen aften dansk tid (26/1 2016), deres seneste regnskab (oktober-december 2015), hvilket ventes at blive det bedste nogensinde fra den amerikanske producent, men ja det ventes også at være det første, hvor salget af iPhone-telefonerne går tilbage. Sidste år ved samme tid satte Apple den hidtidige regnskabsrekord i USA og en ny er altså ventet. Dog ser fremtiden måske mørkere ud for Apple.

I det igangværende kvartal, for januar-marts, forudser Morgan Stanley fra Investeringsbanken at salget af iPhones vil dale til under 50 millioner eksemplarer mod 61 millioner sidste år i samme kvartal.

 – Prisen på apps i App Store stiger – Danmark går fri

Apple har foruden iPhone også succes med deres smartwatch i forhold til konkurrenterne, men der er lang vej til, at det bliver en ligeså indbringende kilde, som iPhone har været.

 – Apple Watch havde succes i 2015

Analysefirmaet IDC mener, at omkring 36 procent af alle nye smartphones, der sælges i Danmark, er med Apple logoet bagpå – skriver Business.dk.

Mere til historien

Apple har et overskud på næsten 800 millioner kroner om dagen, men også salget af iPads er gået tilbage i de seneste 18 måneder, så Apple har brug for det gode salg af iPhones fortsætter eller et nyt produkt for alvor kommer i gear.

Læs også:
De seneste rygter om iPhone 5SE

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer