Er Apple truet? Tilbagegang for iPhone?

Trods rekordregnskaber så ser fremtiden måske ikke så lys ud for Apple, der trues af en tilbagegang i salget af iPhones.

Apple grafikAdvarselslamperne blinker angiveligt for Apple, da flere af deres leverandører i Asien taler om en ordretilbagegang – har salget af iPhone toppet?

- Markedstal: Så godt sidder Apple på Danmark

Hvis det er tilfældet, så bør advarselslamperne blinke lidt, da to tredjedele af Apples indtægter kommer fra de populære telefoner. Det skriver Business.dk.

Apple offentliggør i morgen aften dansk tid (26/1 2016), deres seneste regnskab (oktober-december 2015), hvilket ventes at blive det bedste nogensinde fra den amerikanske producent, men ja det ventes også at være det første, hvor salget af iPhone-telefonerne går tilbage. Sidste år ved samme tid satte Apple den hidtidige regnskabsrekord i USA og en ny er altså ventet. Dog ser fremtiden måske mørkere ud for Apple.

I det igangværende kvartal, for januar-marts, forudser Morgan Stanley fra Investeringsbanken at salget af iPhones vil dale til under 50 millioner eksemplarer mod 61 millioner sidste år i samme kvartal.

 - Prisen på apps i App Store stiger - Danmark går fri

Apple har foruden iPhone også succes med deres smartwatch i forhold til konkurrenterne, men der er lang vej til, at det bliver en ligeså indbringende kilde, som iPhone har været.

 - Apple Watch havde succes i 2015

Analysefirmaet IDC mener, at omkring 36 procent af alle nye smartphones, der sælges i Danmark, er med Apple logoet bagpå - skriver Business.dk.

Mere til historien

Apple har et overskud på næsten 800 millioner kroner om dagen, men også salget af iPads er gået tilbage i de seneste 18 måneder, så Apple har brug for det gode salg af iPhones fortsætter eller et nyt produkt for alvor kommer i gear.

Læs også:
- De seneste rygter om iPhone 5SE

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram