HTC måtte redesigne nyt flagskib HTC One M10

0

RYGTE: Ifølge de nyeste oplysninger, så var ledelsen i HTC ikke begejstret for designet på den kommende topmodel HTC One M10.

HTC
HTC

Det er efterhånden ved at være et år siden, at HTC lancerede deres seneste flagskib, HTC One M9. Derfor er der også forventninger til HTC om en HTC One M10 i nær fremtid.

Det er dog ikke så mange måneder siden, at HTC lancerede deres HTC One A9, som vi på MereMobil.dk også har haft testet.

 – TEST: HTC One A9 – langt mere interessant

HTC har før benyttet Mobile World Congress (MWC) til at præsentere deres nye topmodeller for foråret, men dette skulle angiveligt ikke blive tilfældet med HTC One M10. Ligesom HTC også tidligere har holdt arrangementer før MWC, ja så skulle de eftersigende holde event efter MWC i år og altså først lancerer HTC One M10 i marts. Det skriver Tek.no.

Forsinkelsen skulle skyldes, at HTC’s ledelse ikke har været tilfreds med prototyper af telefonen, hvilket har betydet designerne har måtte lave nogle ændringer.

Ifølge Pocketnow.com, så skulle der komme to varianter af HTC One M10, hvoraf den ene er baseret på Qualcomm Snapdragon 820-processoren og er til det europæiske og amerikanske marked, mens den til det asiatiske marked vil få en MediaTek-processor.

 – HTC One M9 sælger dårligt

Andre rygtede specifikationer på HTC One M10 er et 23 megapixels kamera, fingeraftrykslæser, Android 6.1 med HTC Sense 8.0, 6 tommer skærm med opløsning på 1440 x 2560 pixels og et 3.000 mAh batteri. Det er dog kun rygter.

HTC har ikke hverken be- eller afkræftet rygterne.

MereMobil.dk følger sagen og opdaterer når der er nyt omkring lanceringen af den kommende topmodel fra HTC.

Mere til historien

HTC har lige op til jul lanceret HTC One X9 på det asiatiske marked, det er umiddelbart ikke en model vi får til Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer