Nye billeder viser kommende HTC flagskib One X9

Nye billeder lækket på en kinesisk hjemmeside viser angiveligt HTC's kommende flagskibs telefon One X9.

I oktober lancerede HTC deres seneste telefon HTC One A9. Det er dog ikke en telefon, der er gået helt ubemærket hen. Dels repræsenterer den en helt ny æra hos den taiwanske smartphone producent, HTC, hvor der i højere grad er fokus på design og brugeroplevelse end rendyrkede specifikationer, og dels har den fået en del omtale i medierne, for den noget tydelige inspiration fra Apples iPhone.

Designligheden er svær at ignorere og HTC's egen topchef, Cher Wang, har endda selv været ude og omtale telefonen, som et alternativ til netop Apples iPhone, overfor de ansatte hos HTC.

 - HTC topchef: One A9 er et alternativ til iPhone

Ifølge de seneste salgstal fra de danske telebutikker, så er der ikke meget, som tyder på, at HTC One A9 har haft den ønskede effekt på populariteten hos kunderne, som stadig foretrækker telefoner fra Apple og Samsung.

At dømme udfra lækkede billeder af en kommende HTC topmodel, der netop har ramt internettet, så er den begrænsede succes med One A9, dog tydeligvis ikke noget der får HTC til at ændre kurs igen.

- Test: Sådan er HTC One A9

Billederne som er lækket af en bruger på den kinesiske tjeneste Weibo, viser den, angiveligt, kommende smartphone fra HTC, One X9.

Det er stadig sparsomt med information om den, måske, kommende One X9, men rygter der har floreret på internettet, henover det seneste stykke tid, og som vi også tidligere har bragt her på MereMobil.dk, peger i retning af at telefonen vil byde på et 23 megapixels kamera, samt en skærm i enten Full HD eller Quad HD opløsning.

 - HTC One X9 – ny topmodel på vej

Web-TV: Det første kig på HTC One A9

Mere til historien

Cher Wang overtog posten, som CEO hos HTC i marts i år, efter at den hidtidige topchef Peter Chou var blevet degraderet, som følge af skuffende regnskaber.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram