Nye billeder viser kommende HTC flagskib One X9

Nye billeder lækket på en kinesisk hjemmeside viser angiveligt HTC’s kommende flagskibs telefon One X9.

I oktober lancerede HTC deres seneste telefon HTC One A9. Det er dog ikke en telefon, der er gået helt ubemærket hen. Dels repræsenterer den en helt ny æra hos den taiwanske smartphone producent, HTC, hvor der i højere grad er fokus på design og brugeroplevelse end rendyrkede specifikationer, og dels har den fået en del omtale i medierne, for den noget tydelige inspiration fra Apples iPhone.

Designligheden er svær at ignorere og HTC’s egen topchef, Cher Wang, har endda selv været ude og omtale telefonen, som et alternativ til netop Apples iPhone, overfor de ansatte hos HTC.

 – HTC topchef: One A9 er et alternativ til iPhone

Ifølge de seneste salgstal fra de danske telebutikker, så er der ikke meget, som tyder på, at HTC One A9 har haft den ønskede effekt på populariteten hos kunderne, som stadig foretrækker telefoner fra Apple og Samsung.

At dømme udfra lækkede billeder af en kommende HTC topmodel, der netop har ramt internettet, så er den begrænsede succes med One A9, dog tydeligvis ikke noget der får HTC til at ændre kurs igen.

Test: Sådan er HTC One A9

Billederne som er lækket af en bruger på den kinesiske tjeneste Weibo, viser den, angiveligt, kommende smartphone fra HTC, One X9.

Det er stadig sparsomt med information om den, måske, kommende One X9, men rygter der har floreret på internettet, henover det seneste stykke tid, og som vi også tidligere har bragt her på MereMobil.dk, peger i retning af at telefonen vil byde på et 23 megapixels kamera, samt en skærm i enten Full HD eller Quad HD opløsning.

 – HTC One X9 – ny topmodel på vej

Web-TV: Det første kig på HTC One A9

Mere til historien

Cher Wang overtog posten, som CEO hos HTC i marts i år, efter at den hidtidige topchef Peter Chou var blevet degraderet, som følge af skuffende regnskaber.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram