HTC topchef: One A9 er et alternativ til iPhone

1

HTC’s topchef Cher Wang mener, at den nye HTC telefon er et godt alternativ til Apples iPhone.

HTC
HTC

Topchefen hos HTC, Cher Wang, har stor tiltro til selskabets nye telefon, der ifølge rygterne lanceres senere i dag. Hun har netop i en meddelelse til de ansatte skrevet, at den nye telefon er et godt alternativ til Apples iPhones. Det skriver Focustaiwan.tw.

 – Kriseramt HTC degraderer topchefen

Tilbage i juni undskyldte HTC’s direktører og bestyrelsesmedlemmer for de sidste mange måneders dårlige resultater. Og firmaets helt store satsning, HTC One M9, har ikke levet op til forventninger.

Dengang var meldingen også fra Cher Wang, at HTC ville forsøge at rette op på den ”skrantende skude” med en ny topmodel i oktober måned. Hvilket altså forventes at være denne, som HTC vil løfte sløret for senere i dag.

Om HTC har en anden telefon i ærmet foruden HTC One A9 er uvist, men MereMobil.dk holder dig opdateret på HTC’s event i aften.

Det bliver derfor spændende at se, hvad HTC One A9 er for en telefon, da der har været rygtet alt fra en topmodel til en mere prisvenlig smartphone.

Det eneste der skulle være sikkert er, at HTC One A9 kommer med Android 6.0 Marshmallow.

Du kan følge præsentationen af HTC One A9 her.

Mere til historien

HTC One M7 og M8 høstede en masse ros hos anmelderne, men salgstallene kunne ikke helt følge trop – og endnu mere skuffende blev disse med dette års topmodel HTC One M9.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer