Læs Messenger-beskeder uden afsenderen ved det

TIP: Vil du kunne læse dine beskeder på Facebook Messenger uden, at afsenderen kan se det? Se her hvordan du undgår at afsløre dig selv.

Facebook Messenger logo

Facebook Messenger logo

En applikation, som Facebook Messenger eller WhatsApp, kan være super effektiv til at kommunikere med venner, familie eller kollegaer, men applikationen kan også være irriterende, da den afslører overfor afsenderen at du har set beskeden.

Der er måske mange, som kan nikke genkendende til, at de har læst en besked, men ikke lige gider bruge fem minutter på at svare tilbage med det samme eller skrive kort, at man svarer senere. Og ja i sådan en situation, så er det ret så irriterende, at afsenderen kan se når beskeden har været set af modtageren.

 – TIP: Sådan gør du chatten på Facebook Messenger mere personlig

Ifølge Dailydot.com så er der nu nogle geniale mennesker, der har fundet en løsning, så man kan komme ude om dette.

En af måderne er først og fremmest den indbyggede notifikations-funktion, som findes i stort set alle telefoner. Her kan du åbne og læse beskeden, men det kan nogle gange gøre, at du ikke kan læse hele beskeden, men kun noget af den – ligesom hvis der er rigtigt mange, så vil de ældste forsvinde. Og du er altså dermed tilbage ved udgangspunktet.

Men Dailydot’s løsning, hvor du kan læse beskeden uden at afsenderen får besked er mere snedig end som så. Det kræver nemlig internetforbindelse for, at afsenderen kan se du har læst beskeden.

 – Ekspert: Pas på mystiske venneanmodninger på Facebook

Så du kan slå din telefon på fly-mode – eller slå dataforbindelse fra, og dermed helt i fred og ro læse dine beskeder – uden afsenderens viden.

Når du så slår internettet til igen på din telefon, så skulle det ifølge Dailydot fortsat forblive en hemmelighed, at du har læst beskeden.

Men er du en af dem, som også selv synes det er irriterende folk ikke svarer, så er løsningen måske også bare kort at skrive ”Jeg svarer lige senere – ikke tid nu” eller noget i den stil. Det har de fleste som regel forståelse for og afsenderen er glad for du har reageret.

Mere til historien

De nyeste tal fra Facebook viser, at der hver måned er 800 millioner mennesker, som benytter beskedtjenesten Facebook Messenger.

Tech-gaver til konfirmanden? Få idéer her

KØBSGUIDE: Står du og skal til konfirmation? Og hvad skal konfirmanden så have? Vi kommer her med tips til tech-gaver.

(mere…)
Papirkurven i Gmail stjæler din gratis plads

TIP: Hvis din gratis plads i Gmail er ved at løbe tør, skal du tjekke papirkurven og et par andre ting.

(mere…)
Holder din elbil stille i længere tid? Det skal du vide

TIP: Her får du en række gode råd, hvis du planlægger, at din elbil skal holde stille i en længere periode.

(mere…)
TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Hvad koster det når mobilopladeren sidder i stikkontakten uden at oplade?
(mere…)
Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram