Læs Messenger-beskeder uden afsenderen ved det

4

TIP: Vil du kunne læse dine beskeder på Facebook Messenger uden, at afsenderen kan se det? Se her hvordan du undgår at afsløre dig selv.

Facebook Messenger logo
Facebook Messenger logo

En applikation, som Facebook Messenger eller WhatsApp, kan være super effektiv til at kommunikere med venner, familie eller kollegaer, men applikationen kan også være irriterende, da den afslører overfor afsenderen at du har set beskeden.

Der er måske mange, som kan nikke genkendende til, at de har læst en besked, men ikke lige gider bruge fem minutter på at svare tilbage med det samme eller skrive kort, at man svarer senere. Og ja i sådan en situation, så er det ret så irriterende, at afsenderen kan se når beskeden har været set af modtageren.

 – TIP: Sådan gør du chatten på Facebook Messenger mere personlig

Ifølge Dailydot.com så er der nu nogle geniale mennesker, der har fundet en løsning, så man kan komme ude om dette.

En af måderne er først og fremmest den indbyggede notifikations-funktion, som findes i stort set alle telefoner. Her kan du åbne og læse beskeden, men det kan nogle gange gøre, at du ikke kan læse hele beskeden, men kun noget af den – ligesom hvis der er rigtigt mange, så vil de ældste forsvinde. Og du er altså dermed tilbage ved udgangspunktet.

Men Dailydot’s løsning, hvor du kan læse beskeden uden at afsenderen får besked er mere snedig end som så. Det kræver nemlig internetforbindelse for, at afsenderen kan se du har læst beskeden.

 – Ekspert: Pas på mystiske venneanmodninger på Facebook

Så du kan slå din telefon på fly-mode – eller slå dataforbindelse fra, og dermed helt i fred og ro læse dine beskeder – uden afsenderens viden.

Når du så slår internettet til igen på din telefon, så skulle det ifølge Dailydot fortsat forblive en hemmelighed, at du har læst beskeden.

Men er du en af dem, som også selv synes det er irriterende folk ikke svarer, så er løsningen måske også bare kort at skrive ”Jeg svarer lige senere – ikke tid nu” eller noget i den stil. Det har de fleste som regel forståelse for og afsenderen er glad for du har reageret.

Mere til historien

De nyeste tal fra Facebook viser, at der hver måned er 800 millioner mennesker, som benytter beskedtjenesten Facebook Messenger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer