Denne uges mobilnyheder – uge 51 2015

UGE 51: Endnu en spændende uge i mobilbranchen har nået enden. Det har været en uge med interessante rygter og gode nyheder. Få overblikket her.

Ugens nyhederChefredaktør på MereMobil.dk, John G. Pedersen, blev glad i fredags. Her kom nemlig en lille nyhed, men en nyhed der er en af dem, som gør hverdagen lettere. Selvom John G. størstedelen af året faktisk benytter en Android-telefon, så kom E-boks med en nyhed, der virkelig gjorde glæde, da de i fredags lancerede en opdateret version af iOS-applikationen. Det betyder nemlig, at man nu på iPhone kan logge ind i E-boks uden brug af NemID osv., da de nu understøtter Touch ID. Forhåbentlig er det bare et spørgsmål om tid før det samme gør sig gældende på Android-telefoner.

Derudover har ugen også budt på rygter om alt fra HTC til Samsung, og holder disse rygter vand så skal 2016 helt sikkert også blive et rigtigt spændende mobilår.

MereMobil.dk kiggede også tilbage i den forgangne uge – faktisk tilbage til, hvordan mobilen var for 10 år siden. Så det har været en uge, hvor der både er kigget ind i krystalkuglen, men også tilbage i tiden. Har du ikke læst vores retro-artikel, så kan vi bestemt anbefale dig at klikke på linket herunder.

Sidste uge var der atter en fup-SMS i omløb og det virker til, at vi for alvor skal til at være meget opmærksomme på sådanne ting fremover.

Ugen bød også på vores uddybende anmeldelse af de nye Lumia-telefoner fra Microsoft. Du kan enten læse testen eller se vores web-tv indslag.

Tak fordi du har læst med i løbet af ugen.

PS: Du kan desuden også se vores 10 mest viste web-tv indslag i dette link.

Ugens mobilnyheder – uge 51 2015

1. TEST: Microsoft Lumia 950 XL – det kunne have været så godt
2. Retro: Sådan var mobilen for 10 år siden
3. PAS PÅ: Ny fup-SMS i omløb
4. Nye billeder viser kommende HTC flagskib One X9
5. WEB-TV: Sådan er Lumia 950 og Lumia 950 XL
6. Microsoft bremser opdatering til Windows 10 Mobile
7. Evleaks: Samsung Galaxy S7 kommer i fire versioner
8. Samsung får eksklusivt Snapdragon 820 på Galaxy S7
9. Google Now On Tap klar med ny funktion
10. Kæmpe forbedring af E-boks til iPhone

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram