Denne uges mobilnyheder – uge 51 2015

0

UGE 51: Endnu en spændende uge i mobilbranchen har nået enden. Det har været en uge med interessante rygter og gode nyheder. Få overblikket her.

Ugens nyhederChefredaktør på MereMobil.dk, John G. Pedersen, blev glad i fredags. Her kom nemlig en lille nyhed, men en nyhed der er en af dem, som gør hverdagen lettere. Selvom John G. størstedelen af året faktisk benytter en Android-telefon, så kom E-boks med en nyhed, der virkelig gjorde glæde, da de i fredags lancerede en opdateret version af iOS-applikationen. Det betyder nemlig, at man nu på iPhone kan logge ind i E-boks uden brug af NemID osv., da de nu understøtter Touch ID. Forhåbentlig er det bare et spørgsmål om tid før det samme gør sig gældende på Android-telefoner.

Derudover har ugen også budt på rygter om alt fra HTC til Samsung, og holder disse rygter vand så skal 2016 helt sikkert også blive et rigtigt spændende mobilår.

MereMobil.dk kiggede også tilbage i den forgangne uge – faktisk tilbage til, hvordan mobilen var for 10 år siden. Så det har været en uge, hvor der både er kigget ind i krystalkuglen, men også tilbage i tiden. Har du ikke læst vores retro-artikel, så kan vi bestemt anbefale dig at klikke på linket herunder.

Sidste uge var der atter en fup-SMS i omløb og det virker til, at vi for alvor skal til at være meget opmærksomme på sådanne ting fremover.

Ugen bød også på vores uddybende anmeldelse af de nye Lumia-telefoner fra Microsoft. Du kan enten læse testen eller se vores web-tv indslag.

Her i december kan du desuden vinde fede præmier i julekalenderen, som er et samarbejde mellem MereMobil.dk og PanzerGlass. 

Vind fede præmier i december med MereMobil.dk

Tak fordi du har læst med i løbet af ugen.

PS: Du kan desuden også se vores 10 mest viste web-tv indslag i dette link.

Ugens mobilnyheder – uge 51 2015

1. TEST: Microsoft Lumia 950 XL – det kunne have været så godt
2. Retro: Sådan var mobilen for 10 år siden
3. PAS PÅ: Ny fup-SMS i omløb
4. Nye billeder viser kommende HTC flagskib One X9
5. WEB-TV: Sådan er Lumia 950 og Lumia 950 XL
6. Microsoft bremser opdatering til Windows 10 Mobile
7. Evleaks: Samsung Galaxy S7 kommer i fire versioner
8. Samsung får eksklusivt Snapdragon 820 på Galaxy S7
9. Google Now On Tap klar med ny funktion
10. Kæmpe forbedring af E-boks til iPhone

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer