Microsoft bremser opdatering til Windows 10 Mobile

En stor opdatering med vigtige rettelser til Windows 10 Mobile på de nye Lumia’er er trukket tilbage af Microsoft.

Microsofts svar omkring opdateringen til Windows 10 Mobile version 10586.29

Microsofts svar omkring opdateringen til Windows 10 Mobile version 10586.29

I ellevte time har Microsoft hævet i nødbremsen, og trukket en opdatering til Windows 10 Mobile tilbage, lyder det fra selskabet på deres support-forum.

Opdateringen skulle bringe de nye telefoner som Lumia 950 og Lumia 950 XL fra version 10586.0 til 10586.29. Nogle af nyhederne er blandt andet en bedre oplevelse omkring opdateringer samt fejlen med, at telefonerne pludselig klager over manglende plads til trods for, at der er rigeligt med ledig hukommelse. En fejl vi på MereMobil.dk også stødte på under vores test af de to nye topmodeller.

Softwaren er fjernet fra update-serverne fordi en minoritet af brugerne har oplevet problemer med at opdatere, hvor installationen blev fanget på nul procent.

Derudover indeholder 10586.29 rettelser omkring blandt andet Bluetooth, bedre bagud-kompatibilitet for Windows Phone 8.1 Silverlight apps, optimeret stabilitet og ydelse i Edge browseren og meget andet.

- Ny Lumia på vej – Lumia 850 er lækket

Microsoft oplyser ikke noget om, hvornår opdateringen forventes at blive frigivet i en fejlrettet version.

Windows 10 Mobile version 10586.29 udsendes til Microsoft Lumia 550, Lumia 950, Lumia 950 XL samt LG Lancet.

Mere til historien

Lumia 950 og 950 XL har ikke fået nogen specielt god anmeldelse her på MereMobil.dk. Andre ejere af telefonerne har kommenteret de har haft samme oplevelser som os, mens andre er yderst uenige. Du kan læse vores test i linket herunder.

- Test: Læs anmeldelsen af Lumia 950 og Lumia 950 XL

iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
iOS 16.5 kommer i næste uge

BEKRÆFTET: Apple oplyser, at de vil frigive iOS 16.5 opdateringen i næste uge.

(mere…)
Apple klar med hurtige sikkerhedsopdateringer

Apple har netop udsendt ”hurtige sikkerhedsopdateringer" til iPhone, iPad og Mac. Rapid Security Response er en realitet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram