Ny Microsoft Lumia er på vej – Lumia 850 lækket

0

Kort efter lanceringen af de nye Lumia-topmodeller er nye billeder lækket af en kommende mellemklasse-smartphone fra Microsoft, der forventes at hedde Lumia 850.

Lækket billede af Lumia 850
Lækket billede af Lumia 850

Microsoft har i starten af december haft salgsstart på de nye topmodeller Lumia 950 og Lumia 950 XL, der altså er de første smartphones på markedet med Windows 10 Mobile. Men de er ikke alene for inden for kort tid, så vil Microsoft også sende mellemklasse-telefonen Lumia 850 på markedet. I hvert fald ifølge rygtebørsen.

Der er nemlig lækket nye billeder af den forventede kommende afløser til Lumia 830. Det skriver GSMArena.com.

 – TEST: Lumia 950 XL – Microsofts topmodel skuffer

Telefonen har i skrivende stund kodenavnet Honjo, men forventes altså at få Lumia 850, som det endelige navn, når den er klar til salg.

Det er endnu uvist, hvornår Lumia 850 vil komme i handlen, men det kunne være rimelig forventeligt med en lancering i februar eller marts og Mobile World Congress måske er stedet, hvor den bliver offentliggjort.

 – Er Microsoft på vej med Surface Phone?

Microsoft har ikke kommenteret på rygterne.

Mere til historien

Microsoft har i oktober måned for første gang solgt flere tablets end markedslederen Apple, så det kunne ligne det går fremad for Microsoft på tablet-fronten. Om det også gør på smartphones vil fremtiden vise.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer