Kæmpe forbedring af E-boks til iPhone

2

E-boks på iPhone understøtter nu Touch ID samt peek & pop-funktionen. En stor opdatering er klar nu.

Login med Touch ID på E-boks (Foto: MereMobil.dk)
Login med Touch ID på E-boks (Foto: MereMobil.dk)

Hvis der er noget som kan drive mig til vanvid så er det E-boks applikationen til henholdsvis iPhone og Android. Jeg synes, det er bøvlet med indtastning af CPR-nummer og en adgangskode (som jeg ofte ikke kan huske). Det ender derfor ofte med jeg ikke får åbnet boksen, selvom jeg burde.

Hvis du også har det sådan, så er der godt nyt. I hvert fald hvis du bruger en iPhone med fingeraftrykslæser, hvilket vil sige en iPhone 5S eller nyere. Nu kan du logge ind ved brug af fingeren, og slipper dermed for både kode og CPR-nummer.

Derudover er E-boks til iPhone også opdateret med nye swipe-funktioner, så du kan gå tilbage til forrige side, ved at trække i skærmbilledet, ligesom når du går tilbage til forrige side i Safari browseren.

Det er også blevet muligt, at uploade indhold til E-boks. F.eks. en kopi af dit pas eller måske uddannelsesbeviser.

Tip: Sådan opsætter du digital post (E-boks) på smartphonen

Har du en iPhone 6S eller iPhone 6S Plus kan du benytte ”peek and pop” inde i E-boks. Det betyder, at du kan trykke ned på skærmen, for at åbne et preview af eksempelvis tandlægeindkaldelsen, så man hurtigere kan lave gennemsyn af indbakken i E-boks.

Aktuelt er fingeraftrykslæser ikke understøttet i Android-versionen af E-boks, men der ses på muligheden.

– “Der har ikke tidligere eksisteret en standard fingeraftryksløsning til Android, og det har derfor været op til den enkelte producent at lave sin egen – og dem har det af forskellige årsager ikke været muligt at understøtte. Det er først med nyeste version af Android, ar der er kommet standard, og denne undersøger vi muligheden for at anvende i en fremtidig version af vores app,” siger Claus Bessermann, product manager hos E-boks til Meremobil.dk.

E-boks betegner selv opdateringen som den mest omfattende siden lanceringen i 2011.

Web-TV: Sådan bruges 3D Touch og Peek & Pop på iPhone

Mere til historien

E-boks er den fjerde mest udbredte app på danskernes smartphone. Den overgås af Facebook, Facebook Messenger og MobilePay. Over hver fjerde mobilbruger af benyttet applikationen inden for den seneste uge, viser tal fra TNS Gallup.

Læs også:
MobilePay understøtter nu 3D Touch

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer