Sådan opsætter du digital post (E-boks) på smartphonen

TIP: Her er hjælpen til hvordan du let opsætter den digitale postkasse, E-boks, på din smartphone.

E-boks kan bruges fra mobilen.

E-boks kan bruges fra mobilen.

Umiddelbart skulle man tro, at den 1. november i år blot var endnu en i rækken af dage, der markerer starten på en ny måned, men som du muligvis allerede er bekendt med, så var det i år, ikke kun starten på en ny måned.

Den 1. november i år markerede også et skifte i den offentlige sektor. Fremover vil alt post fra det offentlige blive fremsendt elektronisk via enten borger.dk, eller til din E-boks indbakke.

Skiftet til digital post er blevet modtaget med blandede følelser i den danske befolkning - hvor nogen ser det som en besværlighed at skulle tjekke sin post online, kan andre godt se fordelene ved skiftet.

Uanset om du hører til den ene eller den anden gruppe, så vil du nok være interesseret i så få komplikationer som muligt, når du vil tjekke om du har modtaget ny post fra det offentlige. En af de letteste måder er via E-boks og så er det ovenikøbet også muligt, at opsætte E-boks på din smartphone, så du altid har adgang til post fra det offentlige direkte fra lommen

I guiden nedenfor viser vi dig hvordan.

1. Lås op for mobilfunktionen

Det første skridt du skal foretage dig er, at logge ind på E-boks via din computer. Her skal du gå ind under menupunktet "Indstillinger" og vælge "Mobiladgang", hvorefter du skal trykke på "Aktiver mobiladgang".

2. Vælg din adgangskode

Næste skridt i processen er, at vælge den adgangskode du ønsker at benytte, når du logger på E-boks fra telefonen. Adgangskoden skal være på mindst seks tegn. Når du har angivet din adgangskode, vil du få vist en aktiveringskode, som du skal benytte, første gang du logger ind via E-boks applikationen.

3. Installer e-Boks på din smartphone

Hvis du ikke allerede har gjort det, så er det nu tid til at installere E-boks applikationen på din smartphone. E-boks kan downloades til Android, Windows Phone og iOS. Når du har installeret applikationen, skal du logge ind med dit CPR-nummer, den adgangskode du angav ved trin to, samt indtaste den aktiveringskode du blev præsenteret for, efter du angav din adgangskode for mobiladgang i E-boks. Når du er logget ind, vil du have adgang til din E-boks indbakke direkte fra din smartphone.

Mere til historien

Hvis du ikke ønsker at modtage post fra det offentlige i din E-boks så kan du på borger.dk anmode om tilladelse til fortsat at modtage post fra det offentlige i klassisk brev-format.

De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Sådan får du mere ud af din Nintendo Switch

TIP: Nintendo Switch har 5 år på bagen, men er ikke uden fejl. Vi tager et kig på hvordan du får mest muligt ud af din Nintendo Switch.

(mere…)
Her slutter livet for din iPhone

BAGGRUND: Jeg har besøgt en robot, der kan adskille og sortere iPhones til genanvendelse. Går fremtiden mod mere miljørigtig genanvendelse?

(mere…)
Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

GUIDE: Din iPad er fyldt op. Hvad nu? Sådan ser du, hvad der fylder mest på din iPad. Læs hvordan du frigør lagerplads på din iPad.

(mere…)
Få et sikkert password på den lette måde

GUIDE: Læs her hvordan du får et sikkert password og beskytter dine onlinekonti og kodeord mod hackere.

(mere…)
Hvorfor kan Gmail ikke sende og modtage mails?

TIP: Din Gmail modtager ikke længere mail. Du har også problemer med at sende mails. Læs her hvad du kan gøre.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram