Google Now On Tap klar med ny funktion

0

Med Android 6.0 Marshmallow fulgte Now On Tap. Google oplyser nu, at funktionen har fået nye muligheder.

Now On Tap funktionen fra Google
Now On Tap funktionen fra Google

Da Google frigav Android 6.0 Marshmallow-opdateringen var det med hovedfunktionen ”Now On Tap” – en funktion vi desværre ikke kan gøre brug af i Danmark, hvis man altså kører med den danske version af Android 6.0 Marshmallow.

 – Android M betyder Marshmallow

Men for at dem der kan bruge Now On Tap er der godt nyt. Google har netop oplyst, at Now On Tap funktionen har fået flere nye søgemuligheder. Det nye er, at der kan findes oplysninger om afsendte pakker, flyinformationer og lignende.

Ønsker du at gøre brug af oplysningerne om afsendte pakker – ja så skal du blot have mailen med trackingnummeret på skærmen og holde hjem-knappen nede. Derefter vil Now On Tap automatisk genkende trackingnummeret, som en forsendelse, og finde oplysninger om leveringstidspunkt og sted.

Den nye opdatering udrulles over den kommende tid.

 – Test: Nexus 6P – en absolut fremragende smartphone

MereMobil.dk har fortsat ingen informationer om, hvornår tjenesten åbner i Danmark eller Norden. Men Google skriver selv på deres hjemmeside, at de snart vil tilføje flere sprog og features.

Mere til historien

Hvis du ønsker at gøre brug af Now On Tap i Danmark skal du ikke benytte den danske version af Android 6.0 Marshmallow. Now On Tap findes nu på fransk, tysk, spansk, italiensk, russisk og koreansk foruden engelsk.

Læs også:
TEST: Nexus 5X – en svær efterfølger

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer