Denne uges mobilnyheder – uge 49 2015

UGE 49: Nye versioner af Galaxy S6 er på vej. Læs om reklamerne på nettet og kom tættere på kritikken af DR TVs nye app. Velkommen til ugens overblik.

Ugens nyheder

En spændende uge

Ugen bød på en spændende præsentation fra Samsung, som offentliggjorde deres nye Galaxy A-serie. Ikke noget med S6 miniudgaver men rigtigt fornuftige spin-off versioner af årets topmodel Galaxy S6. A-serien følger designsporet fra Galaxy S6, og noget af det mest negative vi, ud fra pressematerialet, kan sige er, at de ikke er født med Android 6.0 Marshmallow.

Du kunne også blive klogere på hvilke nye mobiler der er landet i butikkerne her i december, samt se hvilke der solgte bedst i november måned.

Vi satte fokus på brugen af adblockers, og konsekvenserne for i første omgang medierne – sidenhen brugerne af de forskellige sites, og så var der kritik fra bl.a. TDC af DR TV’s app til det nye Apple TV.

Du kan gå på opdagelse i ugens mest læste nyheder herunder, og få det fulde overblik i nyhedslisten.

Tak fordi du har læst med i løbet af ugen.

Ugens mobilnyheder – uge 49 2015

  1. Advarsel: Tag ikke telefonen hvis dette nummer ringer
  2. TDC kritiserer DR’s Apple TV app
  3. Måske nye stik på iPhone 7
  4. Samsung Galaxy S7 bliver imponerende hurtig
  5. Nu kan de første bruge 4G-nettet til samtaler
  6. Butikskæden Tiger bag nye emojis til iOS og Android
  7. Her er de nye mobiler i december
  8. Her er bagsiden af adblockers
  9. Samsung klar med ny Galaxy A-serie
  10. Top 10: De mest solgte mobiler i november

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram