Denne uges mobilnyheder – uge 40 2015

0

UGE 40: Denne uge bød på dato for dansk salgsstart af de nye iPhone 6S-modeller og danske priser, ny Chromecast, Nexus-telefoner og meget andet. Her er ugens overblik.

Ugens nyheder

I denne uge offentliggjorde Apple den danske salgsstart, samt de officielle priser, og teleselskaberne fulgte med deres priser sidst på ugen inden de startede forsalget fredag den 2. oktober 2015.

Apple har i september frigivet deres seneste software, og denne har vist sig ikke at være uden problemer. Der har blandt andet været en af de nye funktioner, som sluger al din mobildata. Grundet flere fejl har Apple derfor udsendt to softwareopdateringer til iOS 9 opdateringen allerede.

 – Apple har frigivet endnu en iOS 9-opdatering

Den forgangne uge har også budt på Googles store årlige Nexus-event, hvor der var en masse nye produkter. De meget rygtede telefoner Nexus 6P og Nexus 5X, fra henholdsvis Huawei og LG, blev langt om længe offentliggjort i ugen der er gået. Det blev priserne på de nye Nexus-produkter også.

Derudover præsenterede Google anden generation af Chromecast og Chromecast Audio, samt deres nye Pixel C – som er en hybrid mellem tablets og bærbare computere.

Du kan også høre vores seneste podcast, hvor vi fortæller om mobilsikkerhed og der faktisk kan være en sikkerhedsrisiko ved for billige smartphones.

Herunder finder du de historier, der blev ugens mest læste.

Ugens mobilnyheder – uge 40 2015

01. Her er de danske priser på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

02. Ny smart iPhone-funktion sluger mobildata

03. Mød Chromecast 2.0 og Chromecast Audio

04. Nexus 6P – tilgængelighed og pris i Danmark

05. Sådan bruger du 3D Touch på iPhone

06. Teleselskaberne offentliggør nu iPhone 6S-priser

07. Disse enheder får Marshmallow i næste uge

08. Nexus 5X – her er LG’s tredje Nexus

09. Nexus 6P fra Huawei er officiel

10. Ups! Her er prisen på Nexus 5X

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer