Teleselskaberne offentliggør nu iPhone 6S-priser

Så er teleselskaberne klar med priserne på iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Teleselskabet 3 har været i gang med den store kugleramme, og offentliggjort priserne på de nye Apple-smartphones iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Det samme har Telia og Telenor.

Hos 3 ligger en iPhone 6S med 16 GB hukommelse til 168 kroner om måneden. Der til kommer et abonnement med 10 GB data, fri tale samt 3Likehome, 3Deling, 4G m.v. Det koster 200 kroner per måned.

Dermed løber de samlede omkostninger op i 11.040 kroner over de 30 måneder.

Når det er sagt, så kan man kun binde kunderne i seks måneder til et abonnement, så efter det første halve år kan kunden frit vælge et andet abonnement, eventuelt hos et andet teleselskab. Telefonen skal dog stadig afbetales hver måned.

- Rygterne fortsætter om en billig iPhone

Vil du have iPhone 6S Plus hos 3, ligeledes med 16 GB, er prisen for denne 5.850 kroner. Beholder du 3 som selskab i alle 30 måneder er den samlede pris 11.850 kroner.

Dette er naturligvis blot nogle få eksempler blandt mange. 3 er primært nævnt i denne artikel, da de offentliggjorde priseksempler før pre-sale startede.

Forsalget af iPhone 6S og iPhone 6S Plus begynder hos 3, Telia og Telenor den 2. oktober 2015 klokken 00.01. Det almindelige salg begynder den 9. oktober. Den mest eftertragtede iPhone-farve er denne gang den nye variant Rosegold.

- Web-TV: Sådan bruger du 3D Touch

Mere til historien

Du kan naturligvis også købe iPhones uden abonnement. Apples pris for iPhone 6S med 16 GB hukommelse er 5.799 kroner. Her kan du læse mere om priserne på de nye iPhones.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram