Teleselskaberne offentliggør nu iPhone 6S-priser

3

Så er teleselskaberne klar med priserne på iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)
Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Teleselskabet 3 har været i gang med den store kugleramme, og offentliggjort priserne på de nye Apple-smartphones iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Det samme har Telia og Telenor.

Hos 3 ligger en iPhone 6S med 16 GB hukommelse til 168 kroner om måneden. Der til kommer et abonnement med 10 GB data, fri tale samt 3Likehome, 3Deling, 4G m.v. Det koster 200 kroner per måned.

Dermed løber de samlede omkostninger op i 11.040 kroner over de 30 måneder.

Når det er sagt, så kan man kun binde kunderne i seks måneder til et abonnement, så efter det første halve år kan kunden frit vælge et andet abonnement, eventuelt hos et andet teleselskab. Telefonen skal dog stadig afbetales hver måned.

Rygterne fortsætter om en billig iPhone

Vil du have iPhone 6S Plus hos 3, ligeledes med 16 GB, er prisen for denne 5.850 kroner. Beholder du 3 som selskab i alle 30 måneder er den samlede pris 11.850 kroner.

Dette er naturligvis blot nogle få eksempler blandt mange. 3 er primært nævnt i denne artikel, da de offentliggjorde priseksempler før pre-sale startede.

Forsalget af iPhone 6S og iPhone 6S Plus begynder hos 3, Telia og Telenor den 2. oktober 2015 klokken 00.01. Det almindelige salg begynder den 9. oktober. Den mest eftertragtede iPhone-farve er denne gang den nye variant Rosegold.

Web-TV: Sådan bruger du 3D Touch

Mere til historien

Du kan naturligvis også købe iPhones uden abonnement. Apples pris for iPhone 6S med 16 GB hukommelse er 5.799 kroner. Her kan du læse mere om priserne på de nye iPhones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer