iPhone 6S og iPhone 6S Plus lander i Danmark 9. oktober

Apple har netop annonceret, at iPhone 6S og iPhone 6S Plus kommer på det danske marked den 9. oktober.

iPhone 6S og Apple Watch

iPhone 6S og Apple Watch

De to nye Apple smartphones, iPhone 6S og iPhone 6S Plus,  har haft salgsstart i den første runde af lande i fredags, men nu skal vi snart ikke vente længere i Danmark. Apple oplyser, at iPhone 6S og iPhone 6S Plus kommer til salg i Danmark fredag den 9. oktober 2015.

Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

– “Salget af iPhone 6s og iPhone 6s Plus har været fænomenalt – det har langt overgået tidligere salgsresultater for den første weekend i Apples historie. Kundernes feedback er fantastisk, og de elsker 3D Touch og Live Photos. Vi kan slet ikke vente med at kunne tilbyde iPhone 6s og iPhone 6s Plus til kunder i endnu flere lande den 9. oktober,” siger Tim Cook, adm. direktør for Apple.

De nye iPhone 6S-modeller har overgået de tidligere generationer ved, at slå ny salgsrekord i den første weekend – hele 13 millioner iPhone 6S-modeller er langet over disken.

Du kan se, hvordan den nye 3D Touch funktion virker i vores web-tv indslag om dette, samt læse hvad anmelderne i udlandet mener om de nye iPhone 6S-modeller.

 – Web-TV: Sådan bruger du 3D Touch på iPhone

Forhandlerne af de nye iPhone-modeller bliver blandt andet 3, TDC, Telenor og Telia, samt udvalgte autoriserede Apple-forhandlere. Det er endnu uvist om der også i år vil blive holdt midnatsåbent ved flere selskaber, som der tidligere har været tradition for ved salgsstarten af ny iPhone-model.

Her er de danske priser på iPhone 6S og 6S Plus

Mere til historien

Inden årets udgang vil de nye iPhones være tilgængelige i mere end 130 lande på verdensplan, samtidig med Danmark tilføjes yderligere 39 lande. De øvrige vil følge løbende frem mod årsskiftet.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Med ny iPhone-opdatering bliver App Store og browsere friere

Apple låser nu iPhone lidt mere op, men kun for EU-borgere. De nye muligheder kommer dog ikke uden begrænsninger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram