40 procent af iPhone 6S-købere vælger Rosegold

30

Da Apple præsenterede deres nye iPhone 6S-modeller var den mest åbenlyse forskel på forgængeren, at der nu var en ny farvevariant. Og køberne elsker den.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)
Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Den danske salgsstart lader endnu vente på sig, men ud fra de markeder de nye iPhone-modeller er kommet til salg på, så hitter den nye farvevariant Rosegold. Det er i hvert fald den, som flest forudbestilte på de første markeder. Det skriver Appleinsider.com.

 – iPhone 6S og iPhone 6S Plus slår salgsrekorder

Ifølge KGI-analytikeren Ming-Chi Kuo, så står den nye rosegold variant op til 40 procent af salget af de nye iPhone-modeller. Det skriver Tek.no.

Kuo mener, at den nye farves popularitet kan blive problematisk for Apple, da det umiddelbart kun er Foxconn, som er i stand til at fremstille aluminiumsbagsiden med rosegold farven.

 – iPhone 6S og iPhone 6S Plus lander i Danmark 9. oktober

Om trenden fortsætter er uvist. Men måske danskerne også er mest interesseret i den nye rosegold farve.

Hvad siger du, hvis du skal have en af de nye iPhone 6S eller iPhone 6S Plus modeller skal det så også være i rosegold?

Der er fra midnat (fredag den 2. oktober 2015 klokken 00.01) forudbestillinger hos flere danske forhandlere – inden den officielle danske start næste fredag (fredag den 9. oktober 2015).

 – De danske priser på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Mere til historien

Foruden salgsstarten af de nye iPhone 6S-modeller kommer der også andre telefoner til salg i Danmark i løbet af oktober måned. Du kan få overblikket over hvilke telefoner, som du kan finde på hylderne fra oktober.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
30 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer