Disse enheder får Marshmallow i næste uge

KORT NYT: Android 6.0 Marshmallow er stærkt på vej til de første enheder. Se hvilke enheder der får opdateringen i næste.

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow

Google kunne i går, ganske som rygtet, fortælle at Android 6.0 Marshmallow kommer til de første enheder allerede i næste uge. Dog er den præcise dato ikke oplyst.

 – Android M betyder Marshmallow

Men de enheder, som alle får opdateringen til den seneste Android-version er: Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9 og Nexus Player. Det skriver Androidcentral.com.

De to nye Nexus enheder, Nexus 5X og Nexus 6P, kommer med Android 6.0 Marshmallow fra salgsæsken, hvilket også er tilfældet med en ny HTC-telefon, som præsenteres ved en event den 20. oktober 2015.

Mere til historien

I år har det for alvor været ”tech-tember” i mobilbranchen, hvor der både er præsenteret nye iPhones, Sony-telefoner og andre nye enheder ved IFA-messen, samt nu altså nye Nexus-telefoner.

Læs også:

Ups! Her er prisen på Nexus 5X


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.