Android 6.0 klar til Nexus-enheder 5. oktober

RYGTE: Den nye Android-version 6.0 Marshmallow er ifølge de seneste rygter klar til udrulning af de understøttede Nexus-enheder fra 5. oktober.

Android 6 Marshmallow

Android 6 Marshmallow

Når Google i aften afholder deres store event, så ventes det at de vil offentliggøre frigivelsen af den seneste Android-version – Android 6.0 Marshmallow.

 – Android M betyder Marshmallow

Men skal vi tro de seneste rygter, så vil udrulningen af Android 6.0 Marshmallow starte mandag den 5. oktober til de Nexus enheder, som den understøtter. Oplysningerne stammer, ifølge Mobilsyrup.com, fra Canada’s næststørste mobiloperatør Telus.

I første omgang er det Nexus 5 og Nexus 6, der vil få den nye opdatering. Derefter følger Asus Nexus 7 (2013), HTC Nexus 9 og Asus Nexus Player.

 – TEST: Nexus 6 test af Googles super-Android

Nexus 4 fra LG og Asus Nexus 7 (2012) samt Samsung Nexus 10 vil umiddelbart ikke få flere officielle Android-opdateringer fra Google af. Det er ikke fordi enhedernes hardware ikke teknisk vil kunne køre opdateringen, men det vægtes altså ikke det er umagen værd at understøtte enheder tilbage fra 2012. Det skriver Androidpolice.com.

Den 5. oktober vil den endelige Marshmallow-kode også blive frigivet til Android Open Source Project (AOSP), hvilket betyder LG, Huawei, Samsung osv. derefter vil få mulighed for at gøre Android 6.0 klar til deres enheder.

Datoen forventes, at blive endelig offentliggjort i aften under Google’s event.

 – Sæt kryds i kalenderen: Google indkalder til event

MereMobil.dk holder dig løbende opdateret under aftenens event.

Mere til historien

Foruden Android 6.0 Marshmallow, så ventes det også at Google offentliggør de meget rygtede kommende Nexus-telefoner – Nexus 5X og Nexus 6P.

Læs også:

Salgsæskerne for Nexus 5X og Nexus 6P afsløret

Nougat øger markedsandel – Marshmallow er markedsleder

Flere Android-enheder opdateres til Android 7 Nougat, men væksten af den aktuelt nyeste Android-version går fortsat langsomt.

(mere…)
Marshmallow nu mest populære Android-version

Google er klar med den seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner – og nu er Marshmallow den mest udbredte.

(mere…)
Android 7.0 Nougat ‘brager frem’ i udbredelse

Googles seneste opgørelse viser, at Android 7.0 Nougat nu har haft den største vækst i Nougat-versionens levetid.

(mere…)
Android 6.0 Marshmallow øger sine markedsandele

Der er stadig et stykke for Android 6.0 Marshmallow inden det er den mest benyttede Android-version, men markedsandelene øges måned for måned.

(mere…)
Android 6.0 Marshmallow øger markedsandelene

Den nyeste opgørelse fra Google over udbredelsen af Android-versionerne er nu offentliggjort. Android 6.0 Marshmallow øger markedsandelene, men er stadig ikke mest udbredt.

(mere…)
Huawei masseopdaterer til Android 6

KORT NYT: Android 6.0 Marshmallow er på vej ud til en række modeller fra Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram