Android 6.0 klar til Nexus-enheder 5. oktober

0

RYGTE: Den nye Android-version 6.0 Marshmallow er ifølge de seneste rygter klar til udrulning af de understøttede Nexus-enheder fra 5. oktober.

Android 6 Marshmallow
Android 6 Marshmallow

Når Google i aften afholder deres store event, så ventes det at de vil offentliggøre frigivelsen af den seneste Android-version – Android 6.0 Marshmallow.

 – Android M betyder Marshmallow

Men skal vi tro de seneste rygter, så vil udrulningen af Android 6.0 Marshmallow starte mandag den 5. oktober til de Nexus enheder, som den understøtter. Oplysningerne stammer, ifølge Mobilsyrup.com, fra Canada’s næststørste mobiloperatør Telus.

I første omgang er det Nexus 5 og Nexus 6, der vil få den nye opdatering. Derefter følger Asus Nexus 7 (2013), HTC Nexus 9 og Asus Nexus Player.

 – TEST: Nexus 6 test af Googles super-Android

Nexus 4 fra LG og Asus Nexus 7 (2012) samt Samsung Nexus 10 vil umiddelbart ikke få flere officielle Android-opdateringer fra Google af. Det er ikke fordi enhedernes hardware ikke teknisk vil kunne køre opdateringen, men det vægtes altså ikke det er umagen værd at understøtte enheder tilbage fra 2012. Det skriver Androidpolice.com.

Den 5. oktober vil den endelige Marshmallow-kode også blive frigivet til Android Open Source Project (AOSP), hvilket betyder LG, Huawei, Samsung osv. derefter vil få mulighed for at gøre Android 6.0 klar til deres enheder.

Datoen forventes, at blive endelig offentliggjort i aften under Google’s event.

 – Sæt kryds i kalenderen: Google indkalder til event

MereMobil.dk holder dig løbende opdateret under aftenens event.

Mere til historien

Foruden Android 6.0 Marshmallow, så ventes det også at Google offentliggør de meget rygtede kommende Nexus-telefoner – Nexus 5X og Nexus 6P.

Læs også:

Salgsæskerne for Nexus 5X og Nexus 6P afsløret

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer