Uofficiel pris og lanceringsdato LG Nexus 5

0

Kort nyt: Den næste generation af Googles Nexus-telefoner er angiveligt på trapperne – og nu er en uofficiel pris og lanceringsdato klar.

LG logo (Foto: LG)
LG logo (Foto: LG)

September kan blive en måned med rigtigt mange lanceringer af de nye modeller, hvor blandt andet den netop præsenterede Sony Xperia Z5 Compact også kommer på hylderne – ligesom også Samsung Galaxy S6 Edge+. Hvilke andre modeller der også kommer i handlen i september kan du se her.

Men det tyder også på, at LG vil lancere den anden Nexus-telefon i denne måned. Navnet bliver formentlig Nexus 5X og prisen bliver angiveligt lidt højere end tilfældet var på forgængeren.

 – Vil vi se LG Nexus 5 (2015) næste måned?

Det er AndroidAuthority, der har fået bekræftet af kilder tæt på Google og LG, at telefonen vil blive fremvist ved en presse-event tirsdag den 29. september. Den amerikanske pris bliver 399 dollars.

Rygterne florerer også på CNET og en række andre medier, derfor underbygges datoen også mange steder.

Skal man tro kilderne så lanceres en anden Nexus-telefon, som Huawei står bag, samme dag.

 – Billeder af Nexus 6 fra Huawei er lækket

Tidligere har Nexus-telefoner haft salgsstart i slutningen af året, men med en offentliggørelse i slutningen af september kunne det tyde på en salgsstart tidligere på året.

Mere til historien

Nexus-telefonerne kommer med den “rene”-Android, hvilket betyder der ikke er tilpasninger fra de forskellige producenter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer