Uofficiel pris og lanceringsdato LG Nexus 5

Kort nyt: Den næste generation af Googles Nexus-telefoner er angiveligt på trapperne – og nu er en uofficiel pris og lanceringsdato klar.

LG logo (Foto: LG)

LG logo (Foto: LG)

September kan blive en måned med rigtigt mange lanceringer af de nye modeller, hvor blandt andet den netop præsenterede Sony Xperia Z5 Compact også kommer på hylderne - ligesom også Samsung Galaxy S6 Edge+. Hvilke andre modeller der også kommer i handlen i september kan du se her.

Men det tyder også på, at LG vil lancere den anden Nexus-telefon i denne måned. Navnet bliver formentlig Nexus 5X og prisen bliver angiveligt lidt højere end tilfældet var på forgængeren.

 - Vil vi se LG Nexus 5 (2015) næste måned?

Det er AndroidAuthority, der har fået bekræftet af kilder tæt på Google og LG, at telefonen vil blive fremvist ved en presse-event tirsdag den 29. september. Den amerikanske pris bliver 399 dollars.

Rygterne florerer også på CNET og en række andre medier, derfor underbygges datoen også mange steder.

Skal man tro kilderne så lanceres en anden Nexus-telefon, som Huawei står bag, samme dag.

 - Billeder af Nexus 6 fra Huawei er lækket

Tidligere har Nexus-telefoner haft salgsstart i slutningen af året, men med en offentliggørelse i slutningen af september kunne det tyde på en salgsstart tidligere på året.

Mere til historien

Nexus-telefonerne kommer med den "rene"-Android, hvilket betyder der ikke er tilpasninger fra de forskellige producenter.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram