Billeder af Nexus 6 fra Huawei er lækket

Google er angiveligt på vej med to nye Nexus-modeller. Et italiensk site har netop lækket billeder af Nexus 6 fra Huawei.

Nexus Logo

Nexus Logo

Google skulle eftersigende være på vej med to nye Nexus-modeller, der ventes at blive præsenteret for offentligheden samtidig med Android M officielt lanceres.

 - Android M betyder Marshmallow

Det ventes at være LG, der står bag hardwaren på den ene, mens det er Huawei, som for første gang i Nexus regi vil være producent af hardwaren på den anden model. Disse oplysninger er dog endnu ikke bekræftet fra hverken Google, LG eller Huawei.

 - Flere detaljer om Nexus-mobilen fra Huawei

LG’s kommende Nexus-model forventes at være en smartphone med en 5- 5,2 tommer skærm, mens modellen fra Huawei forventes at være en 5,7 tommer phablet. De fysiske mål på Nexus 6 fra Huawei skulle være 159.4 x 78.3 x 6.6 mm, dog skulle tykkelsen være på op til 8.5 mm ud for kameraet.

 - Læk: LG kommer måske også med en Nexus-mobil

Det er hjemmesiden iNexus.co og den italienske Huawei-blog, som har lækket de nye billeder af Huawei Nexus. Ud fra billederne at dømme, så er der en fingeraftrykslæser på bagsiden af telefonen. Ydermere skulle skærmen være en QHD skærm (1.440 x 2.560 pixels). Der er endnu ikke meldt noget officielt ud om de/den kommende Nexus-model, men MereMobil.dk holder dig opdateret.

Se billederne af Nexus-telefoner

 

Mere til historien

Nexus-mobilerne var i starten meget til 'nørder', men siden er Nexus-telefonerne blevet mere udbredte, da en række Android-brugere godt kan lide den rene Android-oplevelse, hvor de enkelte producenter ikke har lavet egne tilpasninger.

Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram