Billeder af Nexus 6 fra Huawei er lækket

1

Google er angiveligt på vej med to nye Nexus-modeller. Et italiensk site har netop lækket billeder af Nexus 6 fra Huawei.

Nexus Logo
Nexus Logo

Google skulle eftersigende være på vej med to nye Nexus-modeller, der ventes at blive præsenteret for offentligheden samtidig med Android M officielt lanceres.

 – Android M betyder Marshmallow

Det ventes at være LG, der står bag hardwaren på den ene, mens det er Huawei, som for første gang i Nexus regi vil være producent af hardwaren på den anden model. Disse oplysninger er dog endnu ikke bekræftet fra hverken Google, LG eller Huawei.

 – Flere detaljer om Nexus-mobilen fra Huawei

LG’s kommende Nexus-model forventes at være en smartphone med en 5- 5,2 tommer skærm, mens modellen fra Huawei forventes at være en 5,7 tommer phablet. De fysiske mål på Nexus 6 fra Huawei skulle være 159.4 x 78.3 x 6.6 mm, dog skulle tykkelsen være på op til 8.5 mm ud for kameraet.

 – Læk: LG kommer måske også med en Nexus-mobil

Det er hjemmesiden iNexus.co og den italienske Huawei-blog, som har lækket de nye billeder af Huawei Nexus. Ud fra billederne at dømme, så er der en fingeraftrykslæser på bagsiden af telefonen. Ydermere skulle skærmen være en QHD skærm (1.440 x 2.560 pixels). Der er endnu ikke meldt noget officielt ud om de/den kommende Nexus-model, men MereMobil.dk holder dig opdateret.

Se billederne af Nexus-telefoner

 

Mere til historien

Nexus-mobilerne var i starten meget til ‘nørder’, men siden er Nexus-telefonerne blevet mere udbredte, da en række Android-brugere godt kan lide den rene Android-oplevelse, hvor de enkelte producenter ikke har lavet egne tilpasninger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer