Billeder af Nexus 6 fra Huawei er lækket

Google er angiveligt på vej med to nye Nexus-modeller. Et italiensk site har netop lækket billeder af Nexus 6 fra Huawei.

Nexus Logo

Nexus Logo

Google skulle eftersigende være på vej med to nye Nexus-modeller, der ventes at blive præsenteret for offentligheden samtidig med Android M officielt lanceres.

 - Android M betyder Marshmallow

Det ventes at være LG, der står bag hardwaren på den ene, mens det er Huawei, som for første gang i Nexus regi vil være producent af hardwaren på den anden model. Disse oplysninger er dog endnu ikke bekræftet fra hverken Google, LG eller Huawei.

 - Flere detaljer om Nexus-mobilen fra Huawei

LG’s kommende Nexus-model forventes at være en smartphone med en 5- 5,2 tommer skærm, mens modellen fra Huawei forventes at være en 5,7 tommer phablet. De fysiske mål på Nexus 6 fra Huawei skulle være 159.4 x 78.3 x 6.6 mm, dog skulle tykkelsen være på op til 8.5 mm ud for kameraet.

 - Læk: LG kommer måske også med en Nexus-mobil

Det er hjemmesiden iNexus.co og den italienske Huawei-blog, som har lækket de nye billeder af Huawei Nexus. Ud fra billederne at dømme, så er der en fingeraftrykslæser på bagsiden af telefonen. Ydermere skulle skærmen være en QHD skærm (1.440 x 2.560 pixels). Der er endnu ikke meldt noget officielt ud om de/den kommende Nexus-model, men MereMobil.dk holder dig opdateret.

Se billederne af Nexus-telefoner

 

Mere til historien

Nexus-mobilerne var i starten meget til 'nørder', men siden er Nexus-telefonerne blevet mere udbredte, da en række Android-brugere godt kan lide den rene Android-oplevelse, hvor de enkelte producenter ikke har lavet egne tilpasninger.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram