Flere detaljer om Nexus-mobilen fra Huawei

3

Rygterne om den næste Google Nexus-telefon, der skulle komme fra Huawei, er tiltagende. Her er hvad vi ved.

Nexus Huawei koncept foto
Konstrueret konceptfoto af en Nexus fra Huawei.

Rygterne om en ny Google Nexus telefon med hardware produceret af Huawei er tiltagende, og nu har Evan Blass, også kendt som @evleaks, udsendt en tweet hvor han skriver detaljer om den kommende Huawei Nexus. Evan Blass har gennem tiden været yderst præcis i hans forudsigelser.

Den næste Nexus vil få 5,7 tommer skærm med QHD-opløsningen på 2560 x 1440 pixels, fingeraftrykslæser samt et metalbody-design. Hvis telefonen har trådløs opladning er det interessant, hvordan Huawei vil få dette til at fungere i forbindelse med et design i metal.

Siden Nexus 4 har modellerne med Googles varemærke på haft trådløs opladning.

Huawei har over de seneste modeller haft en forkærlighed for netop metal, og det virker derfor sandsynligt med en fortsættelse af denne linje.

Processoren vil, ifølge rygterne, blive Qualcomm Snapdragon 820, som Qualcomm offentliggjorde tilbage i marts ved Mobile World Congress 2015. Tidligere rygter har ellers peget på brugen af Snapdragon 810, hvilket nu ikke længere ser ud til at være tilfældet.

@Evleaks forudser en offentliggørelse i fjerde kvartal i år. Nexus-telefonen fra Huawei bliver den første, som kommer med Googles seneste Android-udgave, der indtil videre går under navnet Android M.

Læs her om Android M

Det bliver interessant hvordan Google vil navngive den næste Nexus. De to foregående hedder Nexus 5 og Nexus 6. Hardwaren er fra henholdsvis LG og Motorola. Nexus 7, der er det næste naturlige navn, eksisterer allerede, men er en mini-tablet.

Mere til historien

I marts startede de første rygter om, at Huawei skulle være den næste Nexus-producent. Den aktuelle Google-mobil er Nexus 6. Denne har hardware produceret af Motorola.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer