Vil vi se LG Nexus 5 (2015) næste måned?

Kort nyt: Nye rygter viser, at LG's nyeste Nexus telefon, kunne blive lanceret allerede i næste måned.

Ifølge et koreansk medie vil LG's nyeste Nexus enhed se dagens lys den 29. september. Mediet skriver intet omkring Nexus enheden fra Huawei, som der har været en del rygter om tidligere.

Tidliger læk viser, at LG enheden vil have en 5,2 tommer skærm og indbygget fingeraftrykslæser bag på, ligesom tilfældet er det med Huaweis Ascend Mate 7 og den nyligt lanceret Honor 7.

Nexus 2015 fra LG

Nexus 2015 fra LG (Rygte)

Andre detaljer omkring telefonen lyder på: En Snapdragon 808 processor, 2560 x 1440 opløsning på den 5,2 tommer store skærm, et endnu ukendt opløst kamera, som dog skulle have samme optisk billedestabilisator, som den der ligger i LG G4, den nyeste version af Android, Android M - naturligvis, og sidst men ikke mindst en USB Type-C indgang.

Det ville ikke være første gang, at LG producerer en Nexus enhed, da de som bekendt også stod for Nexus 4 og 5. Den seneste information om fremvisningsdatoen, bringer os tættere på troværdigheden omkring den nye enhed fra LG.

Mere til historien

Google har før benyttet mange forskellige producenter til Nexus enheder, som bl.a. Samsung, LG og HTC, hvilket påviser, at Google sagtens kunne finde på at vælge et nyt selskab til en af deres enheder, som tilfældet ville være det med Huawei enheden.

Læs også:
Læk: LG kommer måske også med en Nexus-mobil

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram