Vil vi se LG Nexus 5 (2015) næste måned?

Kort nyt: Nye rygter viser, at LG’s nyeste Nexus telefon, kunne blive lanceret allerede i næste måned.

Ifølge et koreansk medie vil LG’s nyeste Nexus enhed se dagens lys den 29. september. Mediet skriver intet omkring Nexus enheden fra Huawei, som der har været en del rygter om tidligere.

Tidliger læk viser, at LG enheden vil have en 5,2 tommer skærm og indbygget fingeraftrykslæser bag på, ligesom tilfældet er det med Huaweis Ascend Mate 7 og den nyligt lanceret Honor 7.

Nexus 2015 fra LG

Nexus 2015 fra LG (Rygte)

Andre detaljer omkring telefonen lyder på: En Snapdragon 808 processor, 2560 x 1440 opløsning på den 5,2 tommer store skærm, et endnu ukendt opløst kamera, som dog skulle have samme optisk billedestabilisator, som den der ligger i LG G4, den nyeste version af Android, Android M – naturligvis, og sidst men ikke mindst en USB Type-C indgang.

Det ville ikke være første gang, at LG producerer en Nexus enhed, da de som bekendt også stod for Nexus 4 og 5. Den seneste information om fremvisningsdatoen, bringer os tættere på troværdigheden omkring den nye enhed fra LG.

Mere til historien

Google har før benyttet mange forskellige producenter til Nexus enheder, som bl.a. Samsung, LG og HTC, hvilket påviser, at Google sagtens kunne finde på at vælge et nyt selskab til en af deres enheder, som tilfældet ville være det med Huawei enheden.

Læs også:
– Læk: LG kommer måske også med en Nexus-mobil


Avatar

Om Lasse Lundgaard

Lasse har fulgt den nyeste teknologi i halvdelen af sit liv, og har udviklet en bred viden om alt der er værd at vide om techindustrien. Han har en passion for især smartphones og tablets, hvor hans primære platform er Android. Ved siden af at være mobilfreak og følge techindustrien, er han tilbøjelig til selv at købe diverse gadgets.