Vil vi se LG Nexus 5 (2015) næste måned?

Kort nyt: Nye rygter viser, at LG’s nyeste Nexus telefon, kunne blive lanceret allerede i næste måned.

Ifølge et koreansk medie vil LG’s nyeste Nexus enhed se dagens lys den 29. september. Mediet skriver intet omkring Nexus enheden fra Huawei, som der har været en del rygter om tidligere.

Tidliger læk viser, at LG enheden vil have en 5,2 tommer skærm og indbygget fingeraftrykslæser bag på, ligesom tilfældet er det med Huaweis Ascend Mate 7 og den nyligt lanceret Honor 7.

Nexus 2015 fra LG

Nexus 2015 fra LG (Rygte)

Andre detaljer omkring telefonen lyder på: En Snapdragon 808 processor, 2560 x 1440 opløsning på den 5,2 tommer store skærm, et endnu ukendt opløst kamera, som dog skulle have samme optisk billedestabilisator, som den der ligger i LG G4, den nyeste version af Android, Android M – naturligvis, og sidst men ikke mindst en USB Type-C indgang.

Det ville ikke være første gang, at LG producerer en Nexus enhed, da de som bekendt også stod for Nexus 4 og 5. Den seneste information om fremvisningsdatoen, bringer os tættere på troværdigheden omkring den nye enhed fra LG.

Mere til historien

Google har før benyttet mange forskellige producenter til Nexus enheder, som bl.a. Samsung, LG og HTC, hvilket påviser, at Google sagtens kunne finde på at vælge et nyt selskab til en af deres enheder, som tilfældet ville være det med Huawei enheden.

Læs også:
– Læk: LG kommer måske også med en Nexus-mobil

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram