Salgsæskerne for Nexus 5X og Nexus 6P afsløret

Der har efterhånden været mange oplysninger ude om de kommende Nexus-enheder og nu er salgsæskerne angiveligt lækket.

Nexus Logo

Nexus Logo

Google har inviteret til en stor event i San Francisco på tirsdag i næste uge, hvor det ventes de vil præsentere blandt andet de to meget rygtede nye Nexus-modeller – Nexus 5X fra LG og Nexus 6P fra Huawei.

Tidligere har modelnavnene og lanceringsdatoen også været lækket og vi er nu oppe på så mange rygter efterhånden, at det efterhånden kunne tyde på der er noget om snakken.

Og her en lille uges tid før er salgsæskerne for de to nye Nexus-modeller altså blevet lækket.

LG’s bud på en efterfølger til Nexus 5 fra 2013 kommer med en 5,2 tommer stor skærm og får navnet Nexus 5X, mens Huawei’s første bud på en Nexus-telefon kommer med en skærm på 5,7 tommer og får navnet Nexus 6P. Og er salgsæskerne rigtige, så er navnene altså bekræftet på disse. Det skriver Androidpolice.com.

Se billederne af salgsæskerne herunder.

 

Salgsæskerne afslører modelnavnene med lille skrift i øverste venstre hjørne, men også med stor skrift i midten er henholdsvis et X og et P udformet – og der kan ses noget der minder om et wallpaper fra Android 5.0 og højere bag disse bogstaver. Derudover ses Nexus-logoet også på æsken, hvis du kigger i nederste højre hjørne.

De lækkede salgsæsker er for enheder med 32 GB – derudover vises også et lille silhouette-”billede” af den enkelte telefon.

MereMobil.dk holder dig opdateret på Googles event, samt alt det nyeste om de kommende Nexus-enheder.

Mere til historien

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram