Salgsæskerne for Nexus 5X og Nexus 6P afsløret

Der har efterhånden været mange oplysninger ude om de kommende Nexus-enheder og nu er salgsæskerne angiveligt lækket.

Nexus Logo

Nexus Logo

Google har inviteret til en stor event i San Francisco på tirsdag i næste uge, hvor det ventes de vil præsentere blandt andet de to meget rygtede nye Nexus-modeller – Nexus 5X fra LG og Nexus 6P fra Huawei.

Tidligere har modelnavnene og lanceringsdatoen også været lækket og vi er nu oppe på så mange rygter efterhånden, at det efterhånden kunne tyde på der er noget om snakken.

Og her en lille uges tid før er salgsæskerne for de to nye Nexus-modeller altså blevet lækket.

LG’s bud på en efterfølger til Nexus 5 fra 2013 kommer med en 5,2 tommer stor skærm og får navnet Nexus 5X, mens Huawei’s første bud på en Nexus-telefon kommer med en skærm på 5,7 tommer og får navnet Nexus 6P. Og er salgsæskerne rigtige, så er navnene altså bekræftet på disse. Det skriver Androidpolice.com.

Se billederne af salgsæskerne herunder.

 

Salgsæskerne afslører modelnavnene med lille skrift i øverste venstre hjørne, men også med stor skrift i midten er henholdsvis et X og et P udformet – og der kan ses noget der minder om et wallpaper fra Android 5.0 og højere bag disse bogstaver. Derudover ses Nexus-logoet også på æsken, hvis du kigger i nederste højre hjørne.

De lækkede salgsæsker er for enheder med 32 GB – derudover vises også et lille silhouette-”billede” af den enkelte telefon.

MereMobil.dk holder dig opdateret på Googles event, samt alt det nyeste om de kommende Nexus-enheder.

Mere til historien

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram