Salgsæskerne for Nexus 5X og Nexus 6P afsløret

4

Der har efterhånden været mange oplysninger ude om de kommende Nexus-enheder og nu er salgsæskerne angiveligt lækket.

Nexus Logo
Nexus Logo

Google har inviteret til en stor event i San Francisco på tirsdag i næste uge, hvor det ventes de vil præsentere blandt andet de to meget rygtede nye Nexus-modeller – Nexus 5X fra LG og Nexus 6P fra Huawei.

Tidligere har modelnavnene og lanceringsdatoen også været lækket og vi er nu oppe på så mange rygter efterhånden, at det efterhånden kunne tyde på der er noget om snakken.

Og her en lille uges tid før er salgsæskerne for de to nye Nexus-modeller altså blevet lækket.

LG’s bud på en efterfølger til Nexus 5 fra 2013 kommer med en 5,2 tommer stor skærm og får navnet Nexus 5X, mens Huawei’s første bud på en Nexus-telefon kommer med en skærm på 5,7 tommer og får navnet Nexus 6P. Og er salgsæskerne rigtige, så er navnene altså bekræftet på disse. Det skriver Androidpolice.com.

Se billederne af salgsæskerne herunder.

 

Salgsæskerne afslører modelnavnene med lille skrift i øverste venstre hjørne, men også med stor skrift i midten er henholdsvis et X og et P udformet – og der kan ses noget der minder om et wallpaper fra Android 5.0 og højere bag disse bogstaver. Derudover ses Nexus-logoet også på æsken, hvis du kigger i nederste højre hjørne.

De lækkede salgsæsker er for enheder med 32 GB – derudover vises også et lille silhouette-”billede” af den enkelte telefon.

MereMobil.dk holder dig opdateret på Googles event, samt alt det nyeste om de kommende Nexus-enheder.

Mere til historien

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer