Virksomheder kan se frem til Apples iOS 9

1

Onsdag afholder Apple stor event, hvor det ventes de vil præsentere nye iPhones, samt datoen for frigivelsen af iOS 9. Der er noget at glæde sig til for virksomhederne.

iOS 9 og OS X El Capitan
iOS 9 og OS X El Capitan (Foto: Apple)

Så er der ikke længe til afholdelsen af Apples næste store event, der finder sted på onsdag (9/9 2015), og hvor det ventes de vil præsentere to ny iPhones, ny udgave af Apple TV og offentliggøre datoen for frigivelsen af iOS 9-softwaren.

Siri afslører intet om Apple-event

Med i iOS 9 er en ny og opdateret udgave af applikationen Noter, samt den nye applikation News, som minder om Flipboard. Vi har også kigget nærmere på iOS 9-softwaren og fundet 20 skjulte features.

For virksomheder er der også noget at glæde sig til med iOS 9, som med opdateringen vil kunne køre to applikationer ved siden af hinanden på en iPad, ligesom det kendes fra den almindelige computer. Der kommer også flere nye multitasking-funktioner, så iPad’en bliver mere velegnet til arbejdsopgaver. Det skriver Computerworld.dk.

– “Nu kan du åbne endnu en app uden at forlade den app, du befinder dig i. Så du kan hurtigt surfe på internettet, svare på en SMS eller skrive en note for derefter at trække app’en væk og fortsætte i den app, du brugte før,” lyder beskrivelsen af den nye funktion ”slide over” fra Apple selv.

 – Her er iOS 9 – alt om den nye opdatering

Andrew Garver, Gartner-rådgiver, skriver i et blogindlæg at han mener iOS 9 tegner til at blive et mere brugbart arbejdsredskab og derfor endnu mere interessant for erhvervsbrugere end tidligere. En af årsagerne til dette er blandt andet, at det med iOS 9 bliver lettere at sikre sig de enkelte enheder ikke opdateres, før der er sagt god til det fra f.eks. en IT-afdeling.

Men også muligheden for at distribuere offentlige apps udenom App Store, er blandt nyhederne. Du kan læse blogindlægget, og blive klogere på de nyheder Andrew Garver mener er vigtige for virksomhederne i iOS 9 – dog er der også flere vigtige nyheder i softwaren end dem han nævner i hans indlæg.

MereMobil.dk dækker Apples event onsdag, hvor det altså forventes at blive offentliggjort hvornår softwaren frigives til offentligheden.

Mere til historien

Med iOS 9 har Apple for første gang haft iOS-softwaren uden til betatest hos offentligheden, hvor det tidligere kun har været for brugere der havde en udviklerkonto.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer