Apple inviterer til iPhone 6S og iPhone 6S Plus event

0

Så er invitationerne fra Apple sendt ud til en kæmpe event, der formentlig vil være præsentationen af nye iPhone-modeller.

Invitation fra Apple til stort event
Invitation fra Apple til stort iPhone 6S event

Mens en del af verdens pressen, deriblandt MereMobil.dk, har været samlet til pressemøde i London for at overvære offentliggørelsen af Huawei Honor 7, har Apple udsendt invitationer til pressemøde hvor det ventes de vil præsenterer iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

 – De første indtryk af Honor 7 fra Huawei

Invitationen lyder på onsdag den 9. september og finder sted i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco klokken 10 lokal tid. Det er første gang Apple vil afholde pressemøde der og det er et sted med plads til omkring 7.000 siddende gæster. Dermed bliver det et større event end dem Apple plejer at holde.

Det nye event bliver et af de største i Apple’s historie. Og det forventes de vil præsenterer to nye iPhone-modeller – der forventes at få navnene iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Det skriver GSMArena.com.

 – De svage punkter på iPhone 6 styrkes i iPhone 6S

Skal man tro rygtebørsen, så vil det være muligt at forudbestille de nye iPhone-modeller allerede få dage efter præsentationen – nemlig fredag den 11. september. Og det officielle salg starter ugen efter på de første markeder. Anden runde, som Danmark måske er blandt, vil formentlig få salgsstart 25. september.

iPhone-salgsstarten er ofte noget teleselskaberne gør mere ud af end de øvrige telefon-salgsstarter i løbet af året. Du kan se her, hvordan det så ud da salgsstarten for iPhone 6 gik på det danske marked.

Læs de seneste iPhone 6S rygter

Om eventen også byder på andre produkter fra Apple er endnu uvist, men der går også rygter om en ny iPhone 6C, Apple TV og iPad Pro.

MereMobil.dk dækker eventen, som altså finder sted onsdag den 9. september klokken 19.00 dansk tid.

Mere til historien

Der har været mange skriverier om en kæmpe iPad med en skærm på omkring 12 tommer. Du kan læse mere om de rygter her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer