De svage punkter på iPhone 6 styrkes i iPhone 6s

23

Rygte: Apple styrker måske de svage punkter i de nye iPhones, så der ikke opstår endnu en #bendgate.

iPhone 6s shellDu husker nok #bendgate ? Altså problemet med, at iPhone 6 Plus på uforklarlig vis bøjede i lommen. Som vi tidligere har beskrevet, så kan alle telefoner jo i princippet bøjes, men det betyder ikke, at producenterne ikke gerne vil undgå det.

Samsung bekræfter: S6 Edge kan bøjes

Bloggen Unbox Therapy hævder, at de er i besiddelse af hovedskallen til iPhone 6s, og her kan der måles nogle små ændringer, som de mener, har til formål, at undgå en ny bendgate.

Områderne ved hjem-knappen og lydstyrke-knapperne er gjort en lille smule tykkere. Det vil sige fra 1,14 millimeter til 1,9 millimeter. Skallen er i øvrigt en lille smule lettere end den tilsvarende fra forgængeren. Her taler vi om et vægttab fra 27 til 25 gram.

Dette kan bekræfte tidligere rygter om, at Apple i de kommende iPhone vil bruge såkaldt ”7000 Series aluminium” som også findes i Apple Watch Sport. Denne alu-version skulle være 60 procent stærkere end gennemsnitlig aluminium.

Nu viser videoen jo så angiveligt iPhone 6s, men hvis rygterne taler sandt, så er det relevant at tro, at ændringerne i designet også er foretaget på iPhone 6s Plus.

Web-TV: Sådan tester Apple deres telefoner

Du kan se videoen herunder.

Mere til historien

#Bendgate gik verden rundt i stort set alle nyhedsmedier, også selvom det for langt hovedparten af iPhone-ejerne, aldrig ville blive et problem.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer