De svage punkter på iPhone 6 styrkes i iPhone 6s

Rygte: Apple styrker måske de svage punkter i de nye iPhones, så der ikke opstår endnu en #bendgate.

iPhone 6s shellDu husker nok #bendgate ? Altså problemet med, at iPhone 6 Plus på uforklarlig vis bøjede i lommen. Som vi tidligere har beskrevet, så kan alle telefoner jo i princippet bøjes, men det betyder ikke, at producenterne ikke gerne vil undgå det.

Samsung bekræfter: S6 Edge kan bøjes

Bloggen Unbox Therapy hævder, at de er i besiddelse af hovedskallen til iPhone 6s, og her kan der måles nogle små ændringer, som de mener, har til formål, at undgå en ny bendgate.

Områderne ved hjem-knappen og lydstyrke-knapperne er gjort en lille smule tykkere. Det vil sige fra 1,14 millimeter til 1,9 millimeter. Skallen er i øvrigt en lille smule lettere end den tilsvarende fra forgængeren. Her taler vi om et vægttab fra 27 til 25 gram.

Dette kan bekræfte tidligere rygter om, at Apple i de kommende iPhone vil bruge såkaldt ”7000 Series aluminium” som også findes i Apple Watch Sport. Denne alu-version skulle være 60 procent stærkere end gennemsnitlig aluminium.

Nu viser videoen jo så angiveligt iPhone 6s, men hvis rygterne taler sandt, så er det relevant at tro, at ændringerne i designet også er foretaget på iPhone 6s Plus.

Web-TV: Sådan tester Apple deres telefoner

Du kan se videoen herunder.

Mere til historien

#Bendgate gik verden rundt i stort set alle nyhedsmedier, også selvom det for langt hovedparten af iPhone-ejerne, aldrig ville blive et problem.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram