Samsung bekræfter: Ja! Galaxy S6 Edge bøjer

3

Samsung Galaxy S6 Edge kan bøje, lyder det fra Samsung, der ikke mener Squaretrades bøjetest er god nok.

Samsung Galaxy S6 bliver bøjet.
Samsung Galaxy S6 bliver bøjet.

Det er ikke ligefrem ”breaking news” med telefoner der kan bøjes. Den såkaldte #bendgate ramte iPhone 6 Plus, som nogle brugere påstod nærmest kunne bøje af sig selv.

Faktum er, at alle telefoner kan bøjes. Det handler blot om mængden af belastning der påføres.

Tidligere beskrev vi Squaretrades bøjetest af iPhone 6 Plus og Samsung Galaxy S6 Edge.

Begge telefoner bøjede ved et pres på 49,89 kilo mens Galaxy S6 Edge knækkede helt ved 67,58 kilos belastning. På iPhone 6 Plus skulle der 81,19 kilo til, før telefonen brød helt sammen. Er iPhone 6 Plus så mere holdbar end Galxay S6 Edge?

Samsung har udsendt et officielt statement, hvor de gør opmærksom på, at videoen beskriver én specifik situation og forudsætning. Samsung kritiserer Squaretrade for ikke at have udsat telefonerne for testen fra bagsiden, da mange telefoner har forskellig brudstyrke, alt efter om trykket kommer fra for- eller bagsiden.

Samsung opfordrer Squaretrade til gentagelse af testen, hvor dette forhold tages med ind i afprøvningen.

Interne tests hos producenten viser, at Galaxy S6 Edge er bøjelig hvis trykket er over 32 kilo. Trykket en person udsætter telefonen for, når den er i baglommen og sætter sig på den, er, ifølge Samsung, omkring 30 kilo.

Mange medier har omtalt sagen og Fox News slår hovedet på sømmet når de siger ”Er det overhovedet noget der bekymrer folk, særligt når der ikke er tale om en telefon fra Apple?”.

På MereMobil.dk er vores holdning, at det i hverdagsbrug intet betyder om telefonen kan bøje ved hård belastning. Alt kan ødelægges, hvis man virkelig vil. Her er det lige meget om der er tale om en Apple eller Samsung telefon.

Stor test af Samsung Galaxy S6 Edge

Video fra Fox News

Mere til historien

Du kan se både Squaretrades bøjetest og Samsungs egen på dette link: Her bøjer Samsung Galayx S6 Edge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer