Rygte: Så høj bliver opløsningen i iPad Pro

0

Rygterne har svirret omkring når det omhandler den nye store iPad, iPad Pro. Nu viser det sig hvad opløsningen formentlig lander på. Læs her hvor høj den er.

Der har længe været rygter omkring en iPad i den helt store ende, som skulle være et produktivt device. Det viser sig så nu, at data fra Appsee viser, at den nye iPad kommer med en opløsning på hele 2.048 × 2.732 pixels.

Multitasking på iPad med iOS 9
Multitasking på iPad med iOS 9

Hvis det viser sig at være sandt, og at skærmen også bliver på de rygtede 12,9 tommer, er det en pixel tæthed på 264 ppi. Det er en lige så høj tæthed, som på de nuværende iPads.

Det har også været rygtet med en skærm på 12,3 tommer, hvilket ville give en pixeltæthed på 277 ppi.

iPad Pro med pen

En så stor tablet, ville give god plads til produktivitet, og med Apples nye multitasking i iOS 9, er det helt oplagt med en større iPad.

Dog er det også rygtet, at den nye iPad får en pen som valgfrit tilbehør, som angiveligt skulle gøre brug af Force Touch teknologien, som formentlig også vil blive integreret i enheden, skriver Tek.no.

Der er ingen oplysninger omkring hvornår at den nye iPad vil dukke op. Rygterne ar svirret rundt længe, og vi skrev såmen også om enheden tilbage i februar.

Det er rygtet, at iPad Pro skulle dukke op til efteråret, sammen med de kommende iPhone modeller.

Mere til historien

De nye iPhones er også rygtet til at få Force Touch teknologien integreret, som vi kender fra de nye MacBooks og Apple Watch.

Læs også:
– iPad Plus – kæmpe iPad på vej

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer