Siri afslører intet om Apple-event

0

KORT NYT: Apples assistent Siri er desværre ikke særligt hjælpsom, når det drejer sig afsløringer om den kommende Apple event. Se hvad Siri har at sige.

Invitation fra Apple til stort event
Invitation fra Apple til stort iPhone 6S event

Apple udsendte en invitation til det der ventes at være et stort iPhone-event i næste uge, med ordlyden ”Hey Siri, give us a hint”. Og spørger man rent faktisk Siri, så er hun ikke særlig meddelsom.

 – Apple inviterer til iPhone 6S og iPhone 6S Plus event

Der er utallige medier, bloggere og lignende, der har været ude at fortælle hvad Siri rent faktisk har ”fortalt” dem – eller ikke fortalt, når de har spurgt til det kommende event og det ”hit”, som Siri altså eftersigende skulle have at sige.

Om Siri ikke ved noget om nye iPhones, iPads eller andet er uvist – men sikkert er det hun har været ligeså lukket som de øvrige Apple ansatte er kendt for at være.

MereMobil.dk har også forsøgt at få Siri i tale, men vi har heller ikke haft heldet med os – du kan se vores kommunikation med hende herunder.

Siri give me a hit (Kilde: Cnet.com)
Siri give me a hit (Kilde: Cnet.com)

Eneste vi, og blandt andet Cnet.com, har fået ud af Siri er, at hun synes vi er nuttede når vi er så nysgerrige.

MereMobil.dk dækker Apples event onsdag den 9. september – og vi er sikre på der er mere at fortælle end det Siri har at sige netop nu.

Mere til historien

Der er allerede nu rygter om nye iPhone-modeller, iPads og nyt Apple TV – men rygtebørsen taler også om en ny streamingtjeneste fra Apple skulle være på vej.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer