Denne uges mobilnyheder – uge 33 2015

0

UGE 33: Samsung, OnePlus og Apple har været i fokus denne uge. Her er de artikler du bør læse, for at være opdateret.

Ugens nyheder, Ugens highlightsSamsung har trukket de fleste overskrifter denne uge. Det skete i forbindelse med Samsung Unpacked i New York, hvor et par nye telefoner så dagens lys. Forud for eventen havde vi på MereMobil.dk mulighed for, at prøve Galaxy S6 Edge+ der var den ene af de store nyheder.

Denne minitest har resulteret i en artikel med vores første indtryk af Galaxy S6 Edge+ samt et web-tv indslag hvor vi går helt tæt på den nye Edge-model.

Samsung præsenterede også Galaxy Note 5, men i første omgang kommer denne kun på markedet i Asien og USA, der traditionelt har taget bedre imod de foregående notes, end vi har i Europa.

I løbet af ugen kunne vi også fortælle hvilke telefoner, der blev de mest solgte i juli her i Danmark. Vi så også set nærmere på en video med, hvad der angiveligt er skærmen til iPhone 6s. I samme omgang opdaterede vi også vores samling af rygter om iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

Herunder finder du hitlisten over de 10 mest læste artiklen fra ugen. Se også nyhedsoversigten hvis du vil se alle de nyheder, der har været bragt i den forgangne uge.

Ugens mobilnyheder – uge 33 2015

  1. Pas på når du køber en OnePlus 2
  2. Net1 udruller 4G i hele Danmark
  3. Web-TV: Vi har prøvet Samsung Galaxy S6 Edge+
  4. Her tjener Microsoft penge på Windows 10
  5. Her er de nye mobiler i august
  6. De svage punkter på iPhone 6 styrkes i iPhone 6s
  7. Derfor gik MobilePay ned
  8. Danske priser på Samsung Galaxy S6 Edge+
  9. Hvad vil du vide om OnePlus 2?
  10. Ingen Samsung Galaxy Note 5 i Europa

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer