Her er de nye mobiler i august

2

OVERSIGT: Marshall London er månedens største nyhed, men derudover er der ikke mange store mobilnyheder i august.

Nye smartphone
Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

Hver måned samler vi på MereMobil.dk en liste over de nye mobiler, som starter salg hos de danske teleselskaber, men august lader til, at blive en stækket måned, uden de store nyheder.

Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A3

I virkeligheden er teleselskaberne nok afventede. Eksempelvis holder Samsung en event hvor man forventer nye produkter, men det er naturligvis ikke sikkert salget begynder i indeværende måned.

Herunder er de sparsomme oplysninger omkring august-mobilerne, hvoraf Marshall London nok er den mest spændende.

Samsung Galaxy A3

A3 er en ganske tynd 4G-telefon, som tager et skridt væk fra plastikoplevelsen, der typisk har præget Samsungs produkter.

Du får en telefon med 16 GB intern hukommelse, og hvis det ikke er nok, så kan der udvides med op til 64 GB via MicroSD-kort. Galaxy A3 kommer med 8 megapixels kamera og 5 megapixels på fronten til selfies og videosamtaler.

Galaxy A3 har 4,5 tommer skærm med en opløsning på 540 x 960 pixels, hvor overfladen er beskyttet af Gorilla Glass 4.

Telenor, Telia og TDC har siden foråret haft Galaxy A3 på hylderne, men her i august kommer 3 også med.

Mere om Galaxy A3

Huawei Ascend Y330

Huawei Ascend Y330
Huawei Ascend Y330

Skal du have en telefon som mest er ment som en kontakttelefon, og hvor der ikke er behov for egentligt smartphone-brug, så tag et tjek på Huawei Ascend Y330. Der er tale om en mobiltelefon til omkring 600 kroner uden abonnement.

Y330 har et beskedent 3,1 megapixels kamera på bagsiden samt 0,3 megapixels som frontkamera. Telefonen kan stadig køre Google Maps og gå på Facebook, men den store smartphone-oplevelse bliver det aldrig.

Der er 4 GB hukommelse med plads til udvidelse via hukommelseskort. Styresystemet i Huawei Ascend Y330 er Android 4.2.

I april var Huawei Ascend Y330 på top 10 over de mest solgte telefoner hos Telia, og Elgiganten har også telefonen i sortiment. Teleselskabet 3 har valgt fra august, at tilbyde Y330 til sine kunder.

Marshall London

Telia lancerer i august Android telefonen Marshall London, som rent specifikationsmæssigt ligger i mid-end segmentet, men når vi ser bort fra det, så er Marshall mest af alt en telefon for dem, som vil have noget helt andet.

Marshall er bedst kendt som producent af højtalere til koncertbrug, men også headsets og højtalere til hjemmet er nu at finde under Marshall varemærket. Nu kommer der så en smartphone, der fokuserer på musik.

Telefonen har to frontvendte højtalere samt to udgange til headsets.

I toppen finder vi en lille messingfarvet knap der giver adgang til musik, mens der på siden er en drejeknap til lydstyrken, hvilket må siges at være helt unikt.

Marshalls smartphone har desuden en dedikeret processor til lyd. Det skulle give en bedre lydkvalitet, og produktet har en global equalizer og der medfølger desuden et Marshall in-ear headset.

Skærmen på Marshall London er 4,7 tommer (1280 x 720 pixels). Der er 16 GB indbygget hukommelse, der kan udvides med MicroSD-kort, og 8 megapixels kamera.

Prisen ligger omkring 4.500 kroner.

Test: Marshall Stanmore – rock’n’roll højtaler til hjemmet

Video: Se Marshall London

Mere til historien

Blandt de produkter som ikke er i smartphone-kategorien finder vi Samsung Galaxy Tab A 9,7” som Telia i august begynder salget af.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer