Marshall Stanmore - test af ultimativ rock’n’roll højtaler

TEST: Marshall er andet end de store højtalere, som du oftest har set på scenen i 60’erne og 70’erne – nu kan du få Marshall hjem i stuen. Vi har anmeldt højtaleren Marshall Stanmore.

Marshall Stanmore (Foto: Marshall)

Marshall Stanmore (Foto: Marshall)

Marshall er det brand, som de fleste husker fra musikindustrien. De store højtalere stod gennem 60’erne og 70’erne på scenen sammen med kunstnere som Deep Purple og Eric Clapton. Marshall har leveret lyden til alle de store, og nu er turen kommet til din og min stue.

Er du til det klassiske rock’n’roll design, så er højtaleren Marshall Stanmore alle pengene værd for dig. Selv i det strammeste designerhjem kan Marshall Stanmore være med til at give lidt kant.

Højtaleren kan tilsluttes smartphones og tablets via Bluetooth, og hvis du foretrækker kabel er der standard 3.5 mm. stik på toppen af højtaleren, standard phonostik på bagsiden sammen med en optisk lydindgang. Den eneste tilslutning der klart mangler er AirPlay.

Power-knappen er en stor mekanisk vippekontakt i messing, og den høje kvalitet går igen på volumen, bas og diskantreguleringerne; lækre store drejeknapper som det kendes fra en guitarforstærker.

- WEB-TV: Se retromobil-højtaleren fra Marshall

Den ydre ramme er læderbelagt, mens fronten er stofbetrukket og prydet med Marshalls flotte retro-logo. Højtaleren står på nogle solide gummifødder.

Marshall Stanmore lyder præcis lige så godt, som den ser ud. Og jeg må også erkende, at testperioden har gjort mig glad for den. Faktisk så glad, at hvis storebroderen Marshall Hannwell, der er fysisk større, havde haft Bluetooth tilslutning, så havde jeg købt den lige på stedet.

Lyden er ufattelig autentisk ved stort set alle typer musik. Guitarspillet ligger helt fremme i lydbilledet, perfekt underbygget af en lækker bund, hvor basgange og trommer har præcise anslag, uden de overdøver musikkens andre elementer. Vokalen og den tilhørerende forståelse mudres heller ikke. Så virkelig rart at lytte til.

MereMobil.dk Anbefaler

MereMobil.dk anbefaler Marshall Stanmore.

Marshall højtalerens lyd er velafbalanceret men ikke kedelig kedelig. Det lyder fantastisk og jeg har bare lyst til at lytte næste nummer, næste nummer osv. Du skal virkelig være musikhader for ikke at elske denne højtaler.

Selvom højtaleren er relativt kompakt er det ikke gået ud over hverken lydkvaliteten eller lydniveauet, for den kan sagtens spille rigtig højt.

Er du også faldet for Marshall Stanmore højtalere, så koster den omkring 3.500 kroner. Nogle vil måske mene, at det er mange penge, hvilket det bestemt også er, men der er fuld valuta for pengene i denne investering.

Egentlig var jeg fristet til at give højtaleren topkarakter, men jeg synes manglen af AirPlay gør, at når vi er oppe i denne priskategori så er det ikke helt godt nok til topkarakter. Derfor ender jeg på fem ud af seks stjerner – og uden tvivl udmærkelsen ”MereMobil.dk anbefaler”.

Mere til historien

Du kan også læse vores test af højtalere til alle rum – lige fra stue, køkken og til soveværelse.

Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram