Marshall Stanmore – test af ultimativ rock’n’roll højtaler

TEST: Marshall er andet end de store højtalere, som du oftest har set på scenen i 60’erne og 70’erne – nu kan du få Marshall hjem i stuen. Vi har anmeldt højtaleren Marshall Stanmore.

Marshall Stanmore (Foto: Marshall)

Marshall Stanmore (Foto: Marshall)

Marshall er det brand, som de fleste husker fra musikindustrien. De store højtalere stod gennem 60’erne og 70’erne på scenen sammen med kunstnere som Deep Purple og Eric Clapton. Marshall har leveret lyden til alle de store, og nu er turen kommet til din og min stue.

Er du til det klassiske rock’n’roll design, så er højtaleren Marshall Stanmore alle pengene værd for dig. Selv i det strammeste designerhjem kan Marshall Stanmore være med til at give lidt kant.

Højtaleren kan tilsluttes smartphones og tablets via Bluetooth, og hvis du foretrækker kabel er der standard 3.5 mm. stik på toppen af højtaleren, standard phonostik på bagsiden sammen med en optisk lydindgang. Den eneste tilslutning der klart mangler er AirPlay.

Power-knappen er en stor mekanisk vippekontakt i messing, og den høje kvalitet går igen på volumen, bas og diskantreguleringerne; lækre store drejeknapper som det kendes fra en guitarforstærker.

WEB-TV: Se retromobil-højtaleren fra Marshall

Den ydre ramme er læderbelagt, mens fronten er stofbetrukket og prydet med Marshalls flotte retro-logo. Højtaleren står på nogle solide gummifødder.

Marshall Stanmore lyder præcis lige så godt, som den ser ud. Og jeg må også erkende, at testperioden har gjort mig glad for den. Faktisk så glad, at hvis storebroderen Marshall Hannwell, der er fysisk større, havde haft Bluetooth tilslutning, så havde jeg købt den lige på stedet.

Lyden er ufattelig autentisk ved stort set alle typer musik. Guitarspillet ligger helt fremme i lydbilledet, perfekt underbygget af en lækker bund, hvor basgange og trommer har præcise anslag, uden de overdøver musikkens andre elementer. Vokalen og den tilhørerende forståelse mudres heller ikke. Så virkelig rart at lytte til.

MereMobil.dk Anbefaler

MereMobil.dk anbefaler Marshall Stanmore.

Marshall højtalerens lyd er velafbalanceret men ikke kedelig kedelig. Det lyder fantastisk og jeg har bare lyst til at lytte næste nummer, næste nummer osv. Du skal virkelig være musikhader for ikke at elske denne højtaler.

Selvom højtaleren er relativt kompakt er det ikke gået ud over hverken lydkvaliteten eller lydniveauet, for den kan sagtens spille rigtig højt.

Er du også faldet for Marshall Stanmore højtalere, så koster den omkring 3.500 kroner. Nogle vil måske mene, at det er mange penge, hvilket det bestemt også er, men der er fuld valuta for pengene i denne investering.

Egentlig var jeg fristet til at give højtaleren topkarakter, men jeg synes manglen af AirPlay gør, at når vi er oppe i denne priskategori så er det ikke helt godt nok til topkarakter. Derfor ender jeg på fem ud af seks stjerner – og uden tvivl udmærkelsen ”MereMobil.dk anbefaler”.

Mere til historien

Du kan også læse vores test af højtalere til alle rum – lige fra stue, køkken og til soveværelse.

OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 og S24+ test | Her er kompromiserne

TEST: Der er skåret ned på flere ting i Samsung Galaxy S24 og Galaxy S24+, men telefonerne er stadig pumpet med AI-funktioner.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram