Denne uges mobilnyheder – uge 27 2015

UGE 27: En ny iOS så dagens lys og vi testede budgetmobiler fra HTC og Samsung. Her er ugens nyhedsoverblik.

Ugens nyheder, Ugens highlights

Ugens sluttede på Roskilde Festival hvorfra vi havde samlet en række mobiltech facts, som at hovedparten af deltagerne brugte en iPhone på festivalen. Det blev også i Roskilde, at 3 slog deres datarekord fra sidste år.

Vi så også nærmere på Samsung Galaxy A7, og testen konkluderede, at den ikke er god nok til prisen. En anden test, denne gang af HTC One M8s endte med den modsatte konklusion, at den netop er god til prisen. Kort efter så vi nærmere på de mobiler, der solgte bedst i Danmark i juni.

Det blev også i uge 27, at topledelsen i den kommende telefusion mellem Telia og Telenor kom på plads, så de kunne gå på sommerferie med kryds i det felt på to-do listen.

Herunder har vi samlet de 10 artikler, som blev mest læst i den forgangne uge. Hvis du vil se alle artiklerne fra ugen i kronologisk rækkefølge, så kan det gøres i nyhedsoversigten.

Ugens mobilnyheder – uge 27 2015

  1. Så er iOS 8.4 med Apple Music klar til download
  2. Tip: Sådan forlængede jeg batteritiden på min Android
  3. 20 skjulte features i iOS 9
  4. Test: HTC One M8s er en langt bedre HTC
  5. Nu åbner Apple Music i Danmark
  6. Overblik: Sådan bliver OnePlus 2
  7. DR TV app nu endelig klar med Chromecast
  8. Flashback: iPhone fylder 8 år i dag
  9. Apple ejer Roskilde Festival og andre mobiltech facts
  10. EU-roaming afskaffes i sommeren 2017

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram