TDC tager igen HTC ind i varmen

0

Landets største teleselskab har igen gjort plads til HTC i butikkerne, og lægger ud med One M9.

HTC One M9
HTC One M9 kan nu købes hos TDC

I en længere periode der strækker sig tilbage til introduktionen af HTC One (M8) i marts 2014, har TDC ikke forhandlet HTCs produkter, men nu er det anderledes.

TDC har fra denne måned (juli) taget HTCs seneste topmodel One M9 ind på hylderne, og giver således den kriseramte producent en ny chance, efter lang tids tørke i samarbejdet.

– ”Vi har haft en række meget konstruktive møder med HTC’s nye nordiske ledelse, og vi føler der blæser nye positive vinde som har gjort, at vi genoptager samarbejdet. Derfor er det også en glæde, at vi igen kan tilbyde HTC’s smartphones til vores kunder, startende med One M9,” siger Morten Steen Jensen, afdelingsdirektør, Device Management i TDC til MereMobil.dk.

På MereMobil.dk har vi tidligere beskrevet de nye tider på HTCs nordiske kontor, hvor mobilchefen Peter Frølund overlod posten, han har beklædt siden 2008, til Jan Costa Thiele. Han kom internt fra HTC og havde salgsansvaret for Tyskland, Østrig og Schweitz.

HTC degraderer topchefen

Efter strukturændringerne har HTC også fundet vej til blandt andet Elgiganten. 3 stod ikke først i køen til at forhandle HTC One M9, men de er også kommet med. Dermed er HTC nu i sortiment hos alle de fire store teleselskaber, med som minimum One M9.

Morten Steen Jensen har tidligere sagt det offentligt, som mange i branchen har tænkt, at der ingen efterspørgsel efter HTC har været.

Det brancheberømte citat fra oktober 2014 lød: ”Vi har generelt ingen efterspørgsel efter HTC’s produkter længere, og de omkostninger vi har til introduktion af nye telefoner såsom test af hardware/software, træning af medarbejdere samt markedsføring gør, at vi ikke kan få økonomi i det stærkt begrænsede salg der eventuelt måtte være”.

Efterfølgende har TDC og HTC fundet hinanden, så kunderne hos landets største teleselskab, nu også kan se nærmere på HTCs topmodel.

Web-TV: Se testen af HTC One M9

Mere til historien

HTC One (M7) fra 2013 var den sidste af HTCs store modeller, som TDC valgte at forhandle.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer