Se Samsung Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus

De første billeder af Samsungs kommende Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus er lækket – se billederne her.

Samsung ventes inden længe at lancere deres næste store flagskib i Note-serien – nemlig Galaxy Note 5. Der er mange ligheder mellem Galaxy Note 5 og Galaxy S6, dog er Note 5 større, kraftigere og der medfølger den obligatoriske S Pen, der kendetegner Note-serien.

De seneste uger har der været flere 3D-renderinger, som har vist designet på den kommende topmodel frem. Men de netop lækkede billeder stemmer dog ikke helt overens med, hvad rygterne ellers har floreret om. Men nu har hjemmesiden MobileFun lækket nogle billeder, der angiveligt afslører designet på Galaxy Note 5.

- Er dette S Pen til Galaxy Note 5?

Skal man tro billederne, så er der ikke sket meget rent designmæssigt på Galaxy Note 5 i forhold til Galaxy Note 4. Ligesom Galaxy S6 Edge Plus også ligner forgængeren Galaxy S6 Edge. Der er helt og holdent tale om face-liftede modeller – præcis som det kendes fra tidligere modeller hos både mobil- og bilproducenter.

Begge brancher er kendt for, at der ikke fra model til model sker noget revolutionerende og kun med flere års mellemrum sker der noget på designet.

Det er derfor mere på specifikationerne forskellen på modellerne ses. Men også her er der endnu ikke nogen officiel udmelding fra Samsung, så det er ren og skær rygter.

Det ventes dog, at skærmen på Galaxy Note 5 bliver 5,67 tommer og med QHD-opløsning, hvilket er 2.560 x 1.440 pixels. Det svarer til en PPI på 518. Galaxy S6 vil i så fald fortsat være den model, som har flest pixels per tomme – med dens 577 ppi.

Derudover ventes den at komme med 16 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, 4.100 mAh batteri og med Samsungs egen Exynos 7422 processor.

Hverken Galaxy Note 5 eller Galaxy S6 Edge Plus er officielt bekræftet af Samsung. MereMobil.dk holder dog øje. De ventes, at blive præsenteret den 12. eller 13. august og salgsstarten forventes at være få uger senere.

- Galaxy Note 5 kan blive lanceret allerede i august

Med en salgsstart omkring slut august eller start september vil Samsung måske få et lidt større forspring til en forventet kommende iPhone-lancering i efteråret.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af Galaxy Tab S2 8.0 og 9.7 på kun 5.6 millimeter. Se testen her.

Forskning: Apple Watch kunne tjekke for hjerteanfald

Apple Watch reddede techskribents liv. Forskning tyder på, at avancerede sundhedsfunktioner kan nå til Apple Watch.

(mere…)
Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram