Se Samsung Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus

5

De første billeder af Samsungs kommende Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus er lækket – se billederne her.

Samsung ventes inden længe at lancere deres næste store flagskib i Note-serien – nemlig Galaxy Note 5. Der er mange ligheder mellem Galaxy Note 5 og Galaxy S6, dog er Note 5 større, kraftigere og der medfølger den obligatoriske S Pen, der kendetegner Note-serien.

De seneste uger har der været flere 3D-renderinger, som har vist designet på den kommende topmodel frem. Men de netop lækkede billeder stemmer dog ikke helt overens med, hvad rygterne ellers har floreret om. Men nu har hjemmesiden MobileFun lækket nogle billeder, der angiveligt afslører designet på Galaxy Note 5.

Er dette S Pen til Galaxy Note 5?

Skal man tro billederne, så er der ikke sket meget rent designmæssigt på Galaxy Note 5 i forhold til Galaxy Note 4. Ligesom Galaxy S6 Edge Plus også ligner forgængeren Galaxy S6 Edge. Der er helt og holdent tale om face-liftede modeller – præcis som det kendes fra tidligere modeller hos både mobil- og bilproducenter.

Begge brancher er kendt for, at der ikke fra model til model sker noget revolutionerende og kun med flere års mellemrum sker der noget på designet.

Det er derfor mere på specifikationerne forskellen på modellerne ses. Men også her er der endnu ikke nogen officiel udmelding fra Samsung, så det er ren og skær rygter.

Det ventes dog, at skærmen på Galaxy Note 5 bliver 5,67 tommer og med QHD-opløsning, hvilket er 2.560 x 1.440 pixels. Det svarer til en PPI på 518. Galaxy S6 vil i så fald fortsat være den model, som har flest pixels per tomme – med dens 577 ppi.

Derudover ventes den at komme med 16 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, 4.100 mAh batteri og med Samsungs egen Exynos 7422 processor.

Hverken Galaxy Note 5 eller Galaxy S6 Edge Plus er officielt bekræftet af Samsung. MereMobil.dk holder dog øje. De ventes, at blive præsenteret den 12. eller 13. august og salgsstarten forventes at være få uger senere.

Galaxy Note 5 kan blive lanceret allerede i august

Med en salgsstart omkring slut august eller start september vil Samsung måske få et lidt større forspring til en forventet kommende iPhone-lancering i efteråret.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af Galaxy Tab S2 8.0 og 9.7 på kun 5.6 millimeter. Se testen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer