Galaxy Note 5 kan blive lanceret allerede i august

Samsung kan lancere deres kommende store flagskib tidligere end forventet, og dermed tage markedsandele fra Apple.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung vil angiveligt flytte lanceringen af deres kommende Galaxy Note, til en måned tidligere end de plejer. Det siger en talsmand som er kendt med sagen, ifølge WSJ.

Det er normalt, at Samsungs Galaxy S serie lanceres i foråret, hvor deres Note serie plejer at blive præsenteret i efteråret, lige før den tyske IFA-messe. Sidste års model, Note 4, blev lanceret 3. september 2014.

- Samsung Galaxy Note 4 test – den fjerde geniale assistent

Det vil de angiveligt gøre, for at deres Galaxy Note 5 skal være salgsklar, inden de næste iPhones ser dagens lys. Det skulle angiveligt gøre salget bedre for Samsung, da de ville kunne nå at få solgt en masse enheder, inden lanceringen af de større iPhones.

Siden sidste års iPhones voksede i skærmstørrelsen, har Apple dermed taget en del af de forhenværende Note købere til sig, hvilket har kunne mærkes i salget af Note 4.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at iPhone 6 og 6 Plus solgte forrygende i september sidste år.

Tidligere rygter om lancering før tid

En koreansk rapport tilbage i maj sagde, at Note 5 ville blive lanceret i slutningen af juli. Der blev det også forventet, at det var et træk fra Samsung af, for at være tidligere ude end Apple med deres lancering.

Det har også været en forventning, at Samsung vil lancere modellerne samtidig med deres mobile betalingsplatform - Samsung Pay. Det forventes dog nu, at Samsung Pay, først vil blive lanceret i september, skriver 9to5google.

Om det bliver en lancering i august eller september, må vi vente og se til den tid. Det er i hvertfald sikkert, at det ikke bliver i juli.

Lancering af de nye iPhones ventes stadig i september.

Mere til historien

Hvis Samsung lancerer deres omtalte Galaxy S6 Edge+ i løbet af de næste par uger, som tidligere omtalt, vil konkurrencen mod Apple stå endnu stærkere, men selve salget af Note serien, kunne vise sig at tage skade.

Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram