Galaxy Note 5 kan blive lanceret allerede i august

0

Samsung kan lancere deres kommende store flagskib tidligere end forventet, og dermed tage markedsandele fra Apple.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung vil angiveligt flytte lanceringen af deres kommende Galaxy Note, til en måned tidligere end de plejer. Det siger en talsmand som er kendt med sagen, ifølge WSJ.

Det er normalt, at Samsungs Galaxy S serie lanceres i foråret, hvor deres Note serie plejer at blive præsenteret i efteråret, lige før den tyske IFA-messe. Sidste års model, Note 4, blev lanceret 3. september 2014.

Samsung Galaxy Note 4 test – den fjerde geniale assistent

Det vil de angiveligt gøre, for at deres Galaxy Note 5 skal være salgsklar, inden de næste iPhones ser dagens lys. Det skulle angiveligt gøre salget bedre for Samsung, da de ville kunne nå at få solgt en masse enheder, inden lanceringen af de større iPhones.

Siden sidste års iPhones voksede i skærmstørrelsen, har Apple dermed taget en del af de forhenværende Note købere til sig, hvilket har kunne mærkes i salget af Note 4.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at iPhone 6 og 6 Plus solgte forrygende i september sidste år.

Tidligere rygter om lancering før tid

En koreansk rapport tilbage i maj sagde, at Note 5 ville blive lanceret i slutningen af juli. Der blev det også forventet, at det var et træk fra Samsung af, for at være tidligere ude end Apple med deres lancering.

Det har også været en forventning, at Samsung vil lancere modellerne samtidig med deres mobile betalingsplatform – Samsung Pay. Det forventes dog nu, at Samsung Pay, først vil blive lanceret i september, skriver 9to5google.

Om det bliver en lancering i august eller september, må vi vente og se til den tid. Det er i hvertfald sikkert, at det ikke bliver i juli.

Lancering af de nye iPhones ventes stadig i september.

Mere til historien

Hvis Samsung lancerer deres omtalte Galaxy S6 Edge+ i løbet af de næste par uger, som tidligere omtalt, vil konkurrencen mod Apple stå endnu stærkere, men selve salget af Note serien, kunne vise sig at tage skade.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer