Samsung Galaxy S6 Edge+ kan snart være på vej

0

Samsungs næste store flagskib viser sig som en varemærkeregistrering med navnet Galaxy S6 Edge+. Se her hvad specifikationerne, ifølge rygterne, lyder på.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Ifølge en registrering foretaget af Samsung, i USPTO (United States Patent and Trademark Office), som er en patent- og varemærkestyrelse, viser det sig, at Galaxy S6 Edge+ kan være helt reel skriver. Det skriver Android Guys.

Det skal siges, at registreringer i USPTO sker tit, og det kan lige så godt være fordi, at Samsung vil beskytte sine varemærkerettigheder omkring Galaxy S6, så andre ikke kan bruge det.

Der har været rygter omkring lanceringen af et større Samsung flagskib, der tidligere har gået under navnet Project Zero 2. Denne skulle efter sigende gå i direkte konkurrence med en anden kommende mobil fra rygtemøllen, nemlig Apple iPhone 6S Plus.

S6+ skulle være som Galaxy S6 Edge i designet, dog med en større skærm og en anden processor.

Specifikationerne – det rygterne siger indtil nu

– 5,4 eller 5.7 tommer Super AMOLED “dual edge” kurvet skærm.
– Hexacore Snapdragon 808 – i stedet for den ottekernet Exynos processor i S6 og S6 Edge.
– 32 GB indbygget hukommelse
– 3 GB RAM
– 4G LTE
– Fingeraftrykslæser
– 16 megapixels camera med OIS og 4K videooptagelse
– 5 megapixels frontkamera.
– 3000 mAh batteri (2600 mAh i S6 Edge)

Om disse specifikationer viser sig at være sande, må vi vente med at se til en eventuel annoncering, som formentlig vil forekomme i løbet af de næste par uger.

Det ville give god mening for Samsung at lave en S6 Edge+, da salget er gået forrygende med deres Galaxy S6 Edge, men om Samsung kan opretholde salget af Note-serien, hvis en kommende S6 Edge+ viser sig at være en succes, må tiden vise.

Mere til historien

Der har været snak om, at Galaxy S6 Edge+ først vil blive fremvist på den tyske IFA-messe til september, men ifølge Sammobile, vil mobilen allerede se dagens lys i løbet af de næste par uger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer