Så populære er Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

S6 og S6 Edge er, trods høje priser på særligt Edge-modellen, vældigt populære. S6 Edge sælger bedst i Danmark.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Efter præsentationen af Samsungs nye topprodukter i Barcelona den 1. marts 2015 var de fleste enige om to ting.

  1. Galaxy S6’erne er utroligt fede og nok Samsungs bedste bud på en smartphone til dato.
  2. De er alt for dyre

Og prisen på 8.495 kroner, vejledende, for 128 GB Galaxy S6 Edge er bestemt også i den høje ende, men når der ses på 32 GB Galaxy S6, så koster den i vejledende pris, det samme som Galaxy S5 kostede ved lanceringen, blot med den forskel, at hukommelsen er dobbelt så stor.

Naturligvis også med den detalje, at MicroSD-kort ikke er understøttet.

- Danske priser på Galaxy S6 og S6 Edge

Populær på forhånd

En rundspørge MereMobil.dk har foretaget til en række forhandlere af de nye Samsung telefoner, indikerer en stor interesse for produkterne, der netop nu kan købes i forsalg mange steder.

- ”Forsalget lever i den grad op til vores forventninger. Og vi kan konstatere, at der er en væsentlig større interesse end det var tilfældet med Samsung Galaxy S5. Som forventet er der flere kunder, der vælger Edge frem for ’den flade’. Men andelen af kunder, der vælger Edge, på trods af den højere pris, er faktisk væsentlig større end vi havde regnet med,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet i 3.

Både Telia, Telenor og Telmore er enige i 3’s udmelding, og fra Telmore lyder det, at 70 procent har bestilt Galaxy S6 Edge fremfor standardmodellen.

- ”Vi ser en stor interesse for Samsungs nye modeller, også større end vi så på Galaxy S5. Specielt Galaxy S6 Edge hitter hos kunderne grundet det nye design, fortæller Ann-Kristin Salminen der er salgs- og deviceansvarlig hos Call Me.

- Web-TV: Designet er nu det vigtigste for Samsung

Store forventninger

Hvor mange telefoner der aktuelt er bestilt i forsalg vides ikke, men ifølge Techtimes var Samsung tidligere på måneden ude med tallet 20 millioner enheder, til trods for, at de fleste markeder på daværende tidspunkt endnu ikke tog imod forudbestillinger.

Analytiker Henry H. Kim fra Citybank har forudset et salg i 2015 på 46 millioner styks af Galaxy S6. Prognosen er 21 procent højere, end hvad analytikere tidligere havde forventet for indeværende år. Tallet fra Citybank inkluderer ikke Galaxy S6 Edge, skriver International Business Times.

Samsungs topchef JK Shin havde sidste år store forventninger til Galaxy S5 salget, og ifølge Wall Street Journal bestilte Samsung 20 procent flere Galaxy S5’ere hos fabrikkerne, end tilfældet var med Galaxy S4, der var utroligt populær. Resultatet blev et salg af Galaxy S5, som var 40 procent mindre end hvad der blev solgt af forgængeren Galaxy S4. Tallene er indsamlet af Digitaltrends og ikke bekræftet af Samsung.

Galaxy S6 og S6 Edge kan købes i Danmark fra den 11. april 2015.

- Her er svar på dine spørgsmål om Galaxy S6

Web-TV: De mener jeg om S6 / S6 Edge

Mere til historien

Da Galaxy S4 kom i 2013 satte den salgsrekord for Samsung. På seks måneder blev der rapporteret et salg på 40 millioner enheder.

iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram