Så populære er Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

S6 og S6 Edge er, trods høje priser på særligt Edge-modellen, vældigt populære. S6 Edge sælger bedst i Danmark.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Efter præsentationen af Samsungs nye topprodukter i Barcelona den 1. marts 2015 var de fleste enige om to ting.

  1. Galaxy S6’erne er utroligt fede og nok Samsungs bedste bud på en smartphone til dato.
  2. De er alt for dyre

Og prisen på 8.495 kroner, vejledende, for 128 GB Galaxy S6 Edge er bestemt også i den høje ende, men når der ses på 32 GB Galaxy S6, så koster den i vejledende pris, det samme som Galaxy S5 kostede ved lanceringen, blot med den forskel, at hukommelsen er dobbelt så stor.

Naturligvis også med den detalje, at MicroSD-kort ikke er understøttet.

Danske priser på Galaxy S6 og S6 Edge

Populær på forhånd

En rundspørge MereMobil.dk har foretaget til en række forhandlere af de nye Samsung telefoner, indikerer en stor interesse for produkterne, der netop nu kan købes i forsalg mange steder.

– ”Forsalget lever i den grad op til vores forventninger. Og vi kan konstatere, at der er en væsentlig større interesse end det var tilfældet med Samsung Galaxy S5. Som forventet er der flere kunder, der vælger Edge frem for ’den flade’. Men andelen af kunder, der vælger Edge, på trods af den højere pris, er faktisk væsentlig større end vi havde regnet med,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet i 3.

Både Telia, Telenor og Telmore er enige i 3’s udmelding, og fra Telmore lyder det, at 70 procent har bestilt Galaxy S6 Edge fremfor standardmodellen.

– ”Vi ser en stor interesse for Samsungs nye modeller, også større end vi så på Galaxy S5. Specielt Galaxy S6 Edge hitter hos kunderne grundet det nye design, fortæller Ann-Kristin Salminen der er salgs- og deviceansvarlig hos Call Me.

Web-TV: Designet er nu det vigtigste for Samsung

Store forventninger

Hvor mange telefoner der aktuelt er bestilt i forsalg vides ikke, men ifølge Techtimes var Samsung tidligere på måneden ude med tallet 20 millioner enheder, til trods for, at de fleste markeder på daværende tidspunkt endnu ikke tog imod forudbestillinger.

Analytiker Henry H. Kim fra Citybank har forudset et salg i 2015 på 46 millioner styks af Galaxy S6. Prognosen er 21 procent højere, end hvad analytikere tidligere havde forventet for indeværende år. Tallet fra Citybank inkluderer ikke Galaxy S6 Edge, skriver International Business Times.

Samsungs topchef JK Shin havde sidste år store forventninger til Galaxy S5 salget, og ifølge Wall Street Journal bestilte Samsung 20 procent flere Galaxy S5’ere hos fabrikkerne, end tilfældet var med Galaxy S4, der var utroligt populær. Resultatet blev et salg af Galaxy S5, som var 40 procent mindre end hvad der blev solgt af forgængeren Galaxy S4. Tallene er indsamlet af Digitaltrends og ikke bekræftet af Samsung.

Galaxy S6 og S6 Edge kan købes i Danmark fra den 11. april 2015.

Her er svar på dine spørgsmål om Galaxy S6

Web-TV: De mener jeg om S6 / S6 Edge

Mere til historien

Da Galaxy S4 kom i 2013 satte den salgsrekord for Samsung. På seks måneder blev der rapporteret et salg på 40 millioner enheder.

Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram