Er dette S-Pen til Galaxy Note 5?

Rygte: Billeder af S-Pen til Samsung Galaxy Note 5 er angiveligt i omløb.

Et par billeder af, hvad der forventes at være, S-Pen til Galaxy Note 5, er i omløb på den kinesiske social-mediasite Weibo.

Ifølge rygterne vil der både være en knap på siden, samt en i toppen, af den nye S-Pen, der er langt mere shiny, end den fra de tidligere Note-produkter. Vi har stadig til gode, at høre flere detaljer om Galaxy Note 5, og hvilke funktioner der vil ligge i den medfølgende S-Pen.

Samsung sidder på en hel unik købergruppe omkring Note-produkterne, som ingen andre producenter har kunne matche på funktionalitet, hvor samspillet mellem skærm, pen og software er helt unik.

Samsung Galaxy Note 5 ventes lanceret i slutningen af august sammen med Samsung Galaxy S6 Edge+.

Så landede Android 5.1.1 til Galaxy S6
Galaxy S6 Edge+ kan snart være på vej

Mere til historien

Samsung har høstet en mængde ros for S6-produkterne, og hvis alle de gode sider fra S6’erne er ført med over i Note 5, vil det nok blive Samsungs stærkeste Note til dato.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.