Denne uges mobilnyheder – uge 6 2015

Uge 6 2015: Endomondo-salget var ugens nyhed, men også Samsung Galaxy S6 samt Outlook til Android og iOS har gjort indtryk denne uge.

Ugens nyheder, Ugens highlights

Ugens absolut største nyhed er salget af Endomondo til Under Amour for 575 millioner kroner. Det er første gang en dedikeret dansk smartphone-applikation, sælges for et så højt beløb – noget der sandsynligvis vil give udviklermiljøet i Danmark blot på tanden. Endomondo-salget bliver med garanti ikke det sidste salg, vi ser på applikationsområdet.

På MereMobil.dk er jeg virkelig stolt af Direktørens Blog hvor direktører og topledere i mobilbranchen, har fri mulighed for, at skrive deres tanker om branchen, fremtiden og hvor de ser udviklingen går hen. Denne gang er det Rasmus Busk, CEO i Telmore, der sætter ord på en branche, hvor alle sælger det samme. Han mener fremtiden ligger i indholdstjenester.

Vi følger meget med i hvordan salget af Chromecast og Apple TV går i Danmark, og det går godt. Som du kan læse, er danskerne faktisk ret vilde med Googles lille streaming-dongle.

Hitlisten over de mest populære historier finder du herunder, samt en lille blogvideo med et par ord om ugen.

Blogvideo: Et par ord om ugen og Endomondo

Ugens mobilnyheder – uge 6 2015

    1. Samsung Galaxy S6 bliver renset for bloatware
    2. Microsoft Outlook på iPhone og Android skal prøves
    3. Direktørens blog: Indholdstjener er fremtiden
    4. Baggrund: Bag om YouTubes skift til HTML5 og VP9
    5. Endomondo solgt for 575 millioner kroner
    6. Det ved vi om HTC One (M9)
    7. Android 5.1 er officiel
    8. Top 10: De mest solgte mobiler i januar
    9. Apple er snart verdens største smartphone-producent
    10. Rygte: iPad Plus – kæmpe iPad på vej

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på Facebook, Twitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram