10 artikler du skal læse – uge 50

0

OVERBLIK: Apple har sagsøgt en dansk iPhone-køber i en principsag. Denne og flere andre spændende nyheder kan du læse i ugens highlights.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk

Der er gået lidt for-jul i den i branchen. Denne uge har været stille. Producenterne og teleforretningerne koncentrerer sig om julehandlen, og de store lanceringer er december ikke måneden for.

Igen har der været debat om mobildækningen i Danmark, og endnu engang har teleselskaberne fået skylden. Naturligvis bærer de ansvaret, men ikke det hele. Producenterne af smartphones, der oftest har elendige antenner, er medskyldige.

Uheldigvis tales der ikke ret meget om det, da det er lettere at kritisere dem man kan få i tale, altså teleselskaberne. Sådan virker det i hvert fald ofte. De store producenter udtaler sig generelt aldrig om antennespørgsmål, og det er et problem, hvis ikke debatten skal være ensidig.

TDC har genoplivet Blockbuster i denne uge. Fokus er nu rettet på køb og leje af præmierefilm. I debatten på vores Facebook-side blev TDC kritiseret for, at priserne er for høje.

HTC præsenterede HTC Desire 620. Det er en mellemklasse Android-telefon, som i hvert fald TDC på ingen måde har ønsket at være forhandler af, når den ventes salgsklar i begyndelsen af det nye år.

Idenne uge har vi på MereMobil.dk foretaget forskelige optimeringer af vores site, og ikke mindst på den mobile udgave. Du kan læse mere om ændringerne og nyhederne i dette opslag på vores Facebook site.

Husk vores nyhedsbrev – gratis tilmelding her…

Herunder finder du ugens highlights top 10. Du kan også se nyhederne i kronologisk rækkefølge i nyhedsoversigten.

Top 10 highlights uge 50 2014

1. Apple trækker dansker i retten

2. Rygte: Samsung Galaxy S6 specifikationer

3. Web-TV: Hvor stor er Nexus 6?

4. Teleselskaberne er ikke klar til Nexus 6

5. Blog: Det er teleselskabernes skyld!

6. Mobiler med dårlige antenner skal mærkes

7. Commodore 64p er et vanvittigt projekt

8. Test: Kazam Tornado 348 er tynd og sjusket

9. Web-TV: Se Apple Watch i brug

10. Atea redder opsagte TDC Erhvervscenter butikker

Videoblog: Ugen der gik i ord

Mere til historien

Husk du kan finde MereMobil.dk på Facebook og Twitter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer