Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Endnu en begivenhedsrig uge i mobilbranchen er slut. Denne uge har budt på præsentationen af 2 nye iPhone 6-modeller, samt et Apple Watch. Men det er ikke alt – få ugens overblik her.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Sidste uge var det IFA-messen i Berlin, som var det helt store samtale-emne, hvor blandt andet Huawei, Samsung og Sony præsenterede nye produkter. Og i denne uge har det været Apple, som har været ”hovedpersonen” i mange af ugens nyheder i kølvandet på deres præsentation først på ugen.

Apple afholdt event tirsdag den 9. september, hvor de altså præsenterede verdenspressen for de to nye iPhone-modeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, samt teasede lidt for deres kommende Apple Watch, der dog ikke kommer i handlen før i starten af 2015.

Allerede nu har de danske teleselskaber bekræftet den danske salgsstart, som altså bliver fredag den 26. september 2014, men allerede fredag den 19. september 2014 er det flere steder muligt, at forudbestille de to nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus modeller.

Bekræftet: iPhone 6 til salg i Danmark fra 26. september

Danske Bank har desuden oplyst, at de er spændt på at høre yderligere detaljer om Apple Pay.

Microsoft vil angiveligt udfase Nokia-navnet på deres smartphones, så de i stedet vil være kendt under Lumia navnet. Microsoft har dog ikke bekræftet dette endnu.

Du kan se ugens mest læste artikler herunder. Husk du altid kan se vores nyhedsliste i kronologisk rækkefølge her.

Hitlisten uge 37 2014

01. Apple har lanceret iPhone 6 og iPhone 6 Plus

02. iPhone 6 og iPhone 6 Plus – specifikationer

03. Det bliver prisen på iPhone 6 og iPhone 6 Plus

04. WEB-TV: iPhone 6 fremvist i kæmpe-læk

05. Eksplosion i tyveri af iPhones op mod lanceringer

06. Teleselskab: iPhone 6 er en rigtig nyhed

07. Apple Watch er en realitet

08. Android 5.0 ”Lion” lækket på kommende Nexus-enhed

09. 60 partnere i TDC Erhvervscenter er opsagt af TDC

10. Swipp udfordrer nu MobilePay

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev – du kan også følge os på Facebook.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer