Microsoft udfaser Nokia-navnet

0

Ifølge interne papirer, så vil Microsoft udfase Nokia-navnet på smartphones, der i fremtiden blot vil hedde ”Lumia”.

Lumia 830
Lumia 830

Efter købet af Nokia har der været mange skriverier og spekulationer på, hvor længe Microsoft ville beholde ”Nokia-brandet” på firmaets smartphones.

Og ændringen har været længe undervejs, dog har Microsoft aldrig lagt skjul på, at Nokia-navnet ville blive udfaset når selskabet havde besluttet det fremtidige varemærke. Og ifølge flere medier, så er det altså nu.

Microsofts køb af Nokias mobildivisionen blev endelig godkendt tidligere på året. Resten af Nokia er fortsat på finske hænder som en selvstændig virksomhed, som beskæftiger sig med blandt andet mobilnetværk, kort og navigation og ”fremtidsteknologier”.

Nokia er nu overtaget af Microsoft – Elop fortsætter

Med i mobildivisionen hører foruden smartphone-afdelingen også de mere simple og gammeldags mobiltelefoner, som fortrinsvis benytter Nokias egen software. Disse modeller sælges i et stort antal – særligt i udviklingslandene, hvor Microsoft også fortsat kan vælge at benytte Nokia-navnet i en årrække. Det skriver Dr.dk.

De seneste lanceringer fra Microsoft, Lumia 830 og Lumia 730/735, vil formentlig være de sidste smartphones, der bærer Nokia-navnet. Det skriver TechnologyTell.com.

 – Lumia 735 – Windows Phone til mellempris

Dr.dk skriver også, at Microsoft endda også dropper “Phone” i Windows Phone-brandet, som så i fremtiden vil hedde Microsoft Lumia og bære det velkendte Windows-logo.

Lumia 830 – tyndere og billigere

Microsoft selv har ikke kommenteret på sagen.

Mere til historien

Ved seneste kvartal havde Microsoft en markedsandel på under 3 procent, mens Apples var på 11,9 procent og Googles Android sad på hele 85 procent af markedet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer