iPhone 6 fremvist i kæmpe-læk

2

WEB-TV: Apples iPhone 6 er sluppet ud. Se her hvordan den ser ud og læs om mobilen. Du kan også se iPhone 6 ved siden af iPhone 5S.

Så skete det efterhånden uundgåelige. En kæmpelæk er bristet hos Apple og iPhone 6 er ude i det fri. I hvert fald hvis man skal tro en russisk YouTub’er, som i en video angiveligt fremviser, hvad der er iPhone 6.

For at overbevise publikum om ægtheden bliver telefonen åbnet og han har den endda side om side med iPhone 5S, sidste års topmodel.

Designet ligner fuldkommen det som i flere uger har været i omløb på forskellige halv-dårlige fotos.

På MereMobil.dk tager vi naturligvis det forbehold, at der kan være tale om fotosvindel, men normalt er læks så tæt op mod en lancering, ret præcise. Telefonen ligner fuldkommen de billeder vi tidligere har bragt på Meremobil.dk.

Se den russiske video her

Billeder af iPhone 6

iPhone 6 er større

De iPhone-ejere, der synes at 4 tommer skærm, som vi har set på iPhone 5 og 55, er den helt rigtigt størrelse, skal forvente lidt af et kulturchok.

iPhone 6 får en skærm på 4,7 tommer, og i sagens natur er den væsentligt større en de tidligere Apple smartphones.

Mon ikke Apple alligevel får overvist køberne om, at 4,7 tommer ikke er så slemt endda. Præcis som det skete da de gik fra 3,5 tommer i iPhone 4 / 4S til 4 tommer i iPhone 5.

iPhone 6 bliver dyrere – op mod 6.000 kroner

Nyheder og ændringer

På iPhone 6, eller hvad det officielle navn nu ender med at blive, er powerknappen lokaliseret på venstre side af toppen, altså modsat af hvad tilfældet er i dag. Det betyder, at power nu sidder i samme side om lydstyrkeknapperne.

Kameraet på fronten har også holdt flyttedag til modsatte side.

Headset- og opladestik er placeret i bunden, som vi kender det. Derudover tyder det på, at finderaftrykslæseren er blevet en smule større.

Kameralinsen buler ud bag på

Den heldige russiske YouTub’er, der allerede har over fire millioner visninger af videoen, beskriver telefonens bagside som et mix af plastik og aluminium. Han bemærker også, at coveret er udført i ét stykke.

En anden ting vi ikke har set fra Apple før er, at kameralinsen på bagsiden nu buler lidt ud.

Telefonen indeholder angiveligt Apples A8 processor og en NFC-chip, der ofte omtales i forbindelse med mobilbetaling, skulle også være spottet i hardwaren.

Tirsdag den 9. september klokken 19.00 bliver vi meget klogere. Her holder Apple pressemøde om den nye telefon.

Mere til historien

Der er fortsat tvivl om hvorvidt Apple vil anvende det meget rygtede safirglas på fronten eller om der stadig er tale om hærdet glas i dens nuværende form. På de fleste telefoner, også iPhone, anvendes Gorilla Glass fra firmaet Corning.

Læs også:
Efterårets duel: Galaxy Alpha mod iPhone 6

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer